پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۱۶۵۸
|
کد خبر: ۱۲۸۳
محمدهادی عسکری گفت: دستورالعمل اجرایی هفتمین جشنواره ملی رویش و جشنواره های رویش دانشگاهی همزمان با بیستمین سال تاسیس کانون های فرهنگی،اجتماعی، هنری و دینی در دانشگاه ها ابلاغ شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۳ مهر ۱۳۹۷

به گزارش بسنا و به نقل از وزارت علوم، جشنواره ملی رویش به عنوان یکی از گام های مهم برای تقویت و اعتلای کانون ها و عرصه تجلی توانمندی ها و دستاوردهای این مجموعه های دانشجویی، در سال جاری با همکاری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی برگزار خواهد شد.

محمد هادی عسکری، با اشاره به اهمیت مشارکت و حضور گسترده دانشجویان در فعالیت های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه ها این امر را یکی از شاخص های مهم توسعه زیر بنایی فرهنگی در نظام آموزش عالی کشور برشمرد و افزود: کانون های فرهنگی دانشجویان بدون تردید یکی از مهم ترین مجموعه های موفق دانشجویی در دستیابی به اهداف و راهبردهای تعیین شده به شمار می آیند.

وی خاطرنشان کرد: امسال همزمان با بیستمین سال تاسیس کانون های فرهنگی دانشجویان، هفتمین جشنواره ملی رویش و جشنواره های رویش دانشگاهی با مشارکت حداکثری دانشگاه های دولتی، ستادی و غیرانتفاعی برگزار خواهد شد.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: این جشنواره در دو سطح ملی و دانشگاهی برنامه ریزی شده که در رویکرد جدید، بخش غیر رقابتی و حمایت های معنوی آن در راستای افزایش مسئولیت اجتماعی و توسعه کارآفرینی فرهنگی و اجتماعی دانشجویان تقویت شده است.

وی ادامه داد: برای هماهنگی و انسجام هر چه بیشتر این جشنواره در هر دو سطح ذکر شده، برای نخستین بار دستورالعمل اجرایی با همکاری و دریافت نظرات صاحب نظران حوزه صف و ستاد تهیه و تدوین شده است که برای اجرا به دانشگاه ها ابلاغ شد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: رویکرد جشنواره تقویت کارآفرینی اجتماعی، افزایش شور و نشاط دانشجویی، تقویت ابعاد کیفی کانون ها و زمینه سازی برای بروز و ظهور خلاقیت های دانشجویی در عرصه های مختلف فرهنگی و هنری، مهارتی است. این رویکرد حکایت از ایجاد یک فضای تعاملی جدید برمبنای جذب حداکثری دانشجویان در مجموعه های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشجویان دارد.

عسکری گفت: راه اندازی دبیرخانه دائمی جشنواره رویش، افزودن بخش رقابتی آثار فردی و گروهی، توسعه محورهای بخش غیر رقابتی و کاستن از بخش‌های رقابتی، فراهم آوردن امکان حضور فعال دانشگاه های ستادی و دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی و گسترش موضوعات کانون‌ها از ۲۱ موضوع به ۳۲ موضوع، از تفاوت های این دوره از جشنواره نسبت به دوره قبل است.

وی ادامه داد: نظرات کارشناسان ستادی و دانشگاهی در مراحل مختلف تدوین و نگارش دستورالعمل اخذ شده و در این مرحله جوایز معنوی و غیر مادی، به منظور معرفی بیشتر و بهتر کانون‌های فرهنگی برگزیده، منظور شده است.

وی افزود: رعایت عدالت در امر داوری، گروه‌بندی دانشگاه‌ها و تدوین دستورالعمل جامع جشنواره به همراه توجه ویژه به مقوله کارآفرینی فرهنگی و اجتماعی از ویژگی های این دوره از جشنواره رویش است.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
فرهنگ و هنر