به گزارش خبرنگار بسنا، اولين جشنواره فرهنگي غذاي ملل با هدف افزایش شناخت دانشگاهیان با تنوع فرهنگی و غذایی ملل مختلف در دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد.
در این جشنواره که با شرکت 9 کشور سریلانکا، بنگلادش، چین، افغانستان، عراق، یمن، سوریه، پاکستان و ونزوئلا برگزار شده بود، دانشجویان با پخت انواع غذاها و تهیة پیش غذا، دسر و شیرینی های کشور خود با یکدیگر رقابت کردند.
این جشنواره یک روزه که به همت اداره همکاری های بین المللی دانشگاه و با تعامل معاونت دانشجویی، معاونت فرهنگی و اداره کنسولی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه بوعلی سینا و با بازدید هیأت رئیسه دانشگاه و آحاد دانشگاهی همراه بود، بیش از 60 نوع غذا، پیش غذا، دسر و نوشیدنی سنتی از کشورهای مختلف عرضه شد.
در پایان، گروه های برتر برگزیده شدند و مقرر گردید در مراسم ویژه ای از گروه های شرکت کننده و گروه های برتر تقدیر به عمل آید.
خبرنگار: اسماعیلی
عکس: امامی