پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۱۹۲
|
کد خبر: ۶۱۶
دکتر محمدی فر در جشن دانش آموختگی دانشجویان صنایع غذایی؛

دانشکده صنایع غذایی بهار وارد مرحله کارآفرینی شده است

دکتر یعقوب محمدی فر گفت: دانشگاه های برتر دنیا سه مرحله آموزش، پژوهش و کارآفرینی را شیوه کار خود قرار می دهند. بررسی ها نشان می دهد که دانشکده صنایع غذایی بهار از مرحله پژوهش عبور کرده و وارد مرحله کار آفرینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷

به گزارش خبرنگار بسنا، دکتر یعقوب محمدی فر، رئیس دانشگاه بوعلی سینا در جشن دانش آموختگی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی بهار، با اشاره به اینکه ماهیت دانشگاه نسبت به گذشته تغییر کرده است، افزود: تا دهه ۱۹۶۰ دانشگاه ها صرفا به آموزش می‌پرداختند؛ اما در چند کشور پیشرو دانشگاه ها پی بردند در کنار آموزش، پژوهش هم باید صورت بگیرد. پس از آن در دهه ۱۹۸۰ موضوع پژوهش تبدیل به کارآفرینی شد؛ بنابراین دانشگاه ها سه مرحله آموزش،پژوهش و کارآفرینی را طی کردند که گمان میرود دانشکده صنایع غذایی نیز در این مرحله باشد.

وی ادامه داد: این جشن روز های کار و تلاش است و لفظ فارغ التحصیلی اشتباه است بلکه باید همیشه بیاموزیم و تجربه کسب کنیم.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به این موضوع که اشتغال یک موضوع جدی برای دانش آموختگان است اذعان داشت: با توجه به اینکه گفته می شود تا ۵۰ درصد بیکاران از فارغ‌التحصیلان دانشگاه ها هستند اما می‌بینیم که در بدو شروع این دانشکده که چهارمین گروه را روانه بازار کار و تحصیل می کند، بیشترین میزان اشتغال را داشتیم که بسیار ارزشمند است.

وی در نهایت گفت: دانشکده صنایع غذایی با مجموعه دانشجویان موفق شده است که سهمی از بازار کار استانی که بیشتر در زمینه فرآوری و تولید مواد غذایی است داشته باشد.

محمدی فر همچنین خاطرنشان کرد: وقتی تلاشی صورت می‌گیرد و دانشجویان و اساتید برای پژوهشی وقت میگذارند؛ در نهایت بهره آنرا می‌بینند و در پی آن موفقیت دانشگاه و رشد و پیشرفت کشور را به همراه دارد.

خبرنگار: اشراقی

عکس: طاووسی

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه نخست