دبیر علمی نشست بین المللی و کارگاه ایران شناسی، گفت: این دوره 20 ساله، از مشروطه تا پایان دوره قاجاریه، برگ پررنگی در تاریخ ایران است و به دلیل وجود وقایع مهمی که در آن وجود دارد و تأثیری که بر تاریخ بعد از خود می گذارد، قابل توجه و بحث و مطالعه است.
دکتر فلوریان شوارز، در نشست بین المللی و کارگاه ایران شناسی گفت: همکاری با دانشگاه بوعلی سینا افتخار ما است و در نظر داریم آن را توسعه دهیم.
مدیر دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه بوعلی سینا خبر داد: تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری مشترک بین دانشگاه بوعلی سینا و دانشگاه فناوری پوزنان لهستان (Poznan University of Technology ) به امضا رسید.
مدیر دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه بوعلی سینا خبر داد: دانشگاه بوعلی سینا و دانشگاه مطالعات شرقی ناپل ایتالیا با یکدیگر تفاهمنامه همکاری های بین المللی امضاء کردند.
فضاپیمای پارکر برای بررسی چگونگی انتقال امواج انرژی و گرما بین اتمسفر و همچنین علت شتاب بادها و ذرات پر انرژی خورشیدی، به سمت تاج خورشیدی می رود.
مقاله دانشجوی دکتری کیهان شناسی دانشگاه بوعلی سینا، پیرامون وجود ماده تاریک در کیهان شناسی نوین، در مجله Nature Astronomy منتشر شد.
دکتر علی سوری با اشاره به اهمیت این موضوع اظهار کرد: این تفاهم نامه مزیت های بسیاری دارد و مهم ترین آن تبادل دانشجو و اساتید گروه ریاضی است. این تفاهم نامه قطعی شده است و ما امیدواریم پروفسور مالکوفسکی استاد وابسته دانشگاه بوعلی سینا شود.
عضو هیأت علمی گروه ریاضی دانشگاه بوعلی سینا، به عنوان سخنران کلیدی به چهاردمین کنفرانس بین المللی زنان کره در علوم ریاضی (kwms) دعوت شد.
استیون هاوکینگ، فیزیکدان و نظریهپرداز برجسته جهان در سن 76 سالگی درگذشت.