پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۱۵۳
|
کد خبر: ۸۷۱۳
با اعلام رئیس گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه؛

دانشجویان در روز‌های پایانی ارزشیابی استادان، مشارکت فعال‌تری داشته باشند

رئیس گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه بوعلی‌سینا از دانشجویان خواست با رعایت انصاف و دقت، در فرآیند ارزشیابی استادان و گروه‌های آموزشی مشارکت کرده و در ارتقای کیفیت آموزش دانشگاه نقش‌آفرینی کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۵

دانشجویان در روز‌های پایانی ارزشیابی استادان، مشارکت فعال‌تری داشته باشندبه گزارش بسنا، دکتر احمدی‌صفا، رئیس گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه بوعلی‌سینا، با اشاره به آغاز فرآیند ارزشیابی استادان و گروه‌های آموزشی از روز شنبه ۱۶ خردادماه، اظهار کرد: این فرآیند تا پایان روز جمعه ۲۲ خردادماه ادامه خواهد داشت و انتظار می‌رود دانشجویان در زمان باقیمانده نسبت به تکمیل ارزشیابی دروس خود اقدام کنند.

وی با تأکید بر نقش ارزشیابی در بهبود مستمر کیفیت آموزشی دانشگاه افزود: نتایج حاصل از این فرآیند، مبنای تصمیم‌گیری معاونت آموزشی و مدیران ذی‌ربط در حوزه‌های مختلف آموزشی قرار می‌گیرد و از این رو مشارکت مسئولانه و آگاهانه دانشجویان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

رئیس گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه همچنین خاطرنشان کرد: دانشجویانی که دارای بدهی مالی هستند، پس از تسویه بدهی می‌توانند در فرآیند ارزشیابی شرکت کنند.

دکتر احمدی‌صفا با اشاره به محرمانه بودن اطلاعات ثبت‌شده توسط دانشجویان تصریح کرد: حفظ محرمانگی نتایج ارزشیابی از اولویت‌های اصلی این مرکز است و نتایج صرفاً به‌صورت میانگین‌های کلی در اختیار استادان قرار می‌گیرد؛ بنابراین هیچ‌یک از پاسخ‌های فردی دانشجویان برای استادان یا سایر افراد قابل مشاهده نخواهد بود.

وی در پایان از دانشجویان خواست با مشارکت حداکثری، رعایت عدالت در قضاوت و انصاف در ارزیابی، دانشگاه را در ارتقای کیفیت آموزشی یاری کنند و یادآور شد که پس از ثبت نهایی و انتخاب گزینه «اعمال تغییرات»، امکان بازگشت و ویرایش اطلاعات ثبت‌شده وجود نخواهد داشت.

آموزش و پژوهش