رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: دانش آموختگان یا دانشجویان فعال جهادی در دانشگاهها که صلاحیت لازم را دارند به عنوان معلم به بخشهایی که نیاز دارند کمک دارند، کمک کنند.
اگر با پیامکی به اسم سامانه همتا مواجه شدید که برای جلوگیری از قطع شدن گوشی از شما درخواست پول کرد، لازم است بدانید سایت رسمی سامانه همتا hamta.ntsw.ir است و این سامانه هم برای انجام فرآیندهای خود وجهی دریافت نمیکند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هشدار نسبت به ابتلای کودکان به کرونا به والدین توصیه کرد جز در مواقع ضروری کودکان را از خانه خارج نکنند و تا جای ممکن در اجتماعات حاضر نشوند.
آخرین تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور نشان میدهد، موفقیت تحصیلی کودکان و نوجوانان با تغذیه و شاخصهای تغذیهای همچون قد و وزن مرتبط است. سوء تغذیه، گرسنگی و کمبودهای تغذیهای، از جمله کمبود ریز مغذیها و الگوی غذایی ناسالم با موفقیت کمتر تحصیلی و بالعکس رژیم سالم و وضعیت تغذیهای مطلوب با موفقیت بیشتر همراه بوده است.
عضو هیأت علمی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه بوعلیسینا تأکید کرد: ضروری است افراد عادی از کاهش وزن در شرایط قرنطینه پرهیز نمایند چرا که منجر به ضعف و کاهش ایمنی بدن شده و میتواند عواقبی را در پی داشته باشد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به یکی از بیانات مقام معظم رهبری که دانشگاه باید سیاسی باشد، نه حزبی. در تبیین این بیانات گفت: سیاسیبودن بهمعنای مسئولیتپذیری است و از حزبگرایی در دانشگاه باید پرهیز کرد. در واقع ورود جریانات حزبی و گرایشات سیاسی به دانشگاه موجب شکل گیری اختلافات نهادینه و چند دستگی در محیط علمی می شود که سم خطرناک و مهلکی است و دانشگاه نیازمند آرامش برای تدبیر علمی و تخصصی امور کشور است.
كمیته بینالمللی موزهها ایكوم (ICOM) در دوازدهمین مجمع عمومی خود، در سال ۱۹۷۷ میلادی که در مسكو برپا کرده و روز ۱۸ مه مصادف با ۲۹ اردیبهشت را در تقویم جهانی بهعنوان روز جهانی موزه و میراث فرهنگی اعلام کرد تا در همه کشورهای عضو، مراسم و آیینهایی در بزرگداشت این کانونهای تاریخ و فرهنگ ملل برگزار و اهمیت موزهها بهعنوان یکی از موثرترین الزامات توسعه پایدار برای همه مردم از هر قوم و نژادی تبیین شود.
کارشناس ارشد روانشناسی گفت: یکی از مسائلی که ما در خانوادهها شاهد آن هستیم، رفتارهای والدین هنگام مواجهه با بیماری کرونا است؛ پدر و مادرها به دلیل توجهی که به این بیماری دارند و پیشگیری از مبتلاشدن فرزندان به این بیماری ممکن است رفتارهای سختگیرانهتری -مانند اصرار به شستن مداوم دستها- داشته باشند و نشانههایی از استرس و اضطراب را نشان دهند.
یک متخصص روانشناسی تربیتی گفت: موانعی وجود دارد که ما شادی یا احساس بهتر را نداشته باشیم که یکی از آنها مقایسه اجتماعی است؛ افراد معمولا وقتی در شرایطی قرار میگیرند، خود را با دیگران مقایسه میکنند. پس وقتی مقایسه اجتماعی اتفاق بیفتد ما احساس شادی نخواهیم کرد چون همیشه در شرایطی که ما هستیم یکی بهتر از ما وجود دارد.
دکتر غفوری گفت: باید بدانیم که کرونا ماندگار نیست و از بین میرود و این شرایط «در خانه بمانیم» دائمی نیست و دورهای است.