به گزارش خبرنگار بسنا، دکتر سیدمسعود ذوالحواریه، رئیس نظام دامپزشکی استان همدان گفت: تمام واحدهای طبخ و عرضه غذا، اعم از رستورانها، طباخی ها و فست فودی های استان همدان، در اجرای قوانین و بخشنامه های سازمان دامپزشکی کشور، مبنی بر به کارگیری مسؤولان فنی- بهداشتی در تمام واحدهایی که به هر نحوی با تولید، فرآوری و عرضه مواد خام دامی در ارتباط اند، دارای مسؤول بهداشتی مقیم در واحد می باشند.
وی با اشاره به همکاری خوب اتحادیههای صنفی مربوط، در اجرای این قانون تصریح کرد: با اطمینان به همه هم استانی ها و مسافران عزیزی که به استان ما قصد سفر دارند، می گویم که در امنترین رستورانهای ایران از نظر استفاده از مواد اولیه، نظیر گوشت که به خصوص به دلیل گرانی هایش، اخیراً باعث بروز نگرانی هایی برای شهروندان شده بود، غذا میل کنند و مطمئن باشند همکاران ما در مجموعه دامپزشکی استان، با تمام توان، حافظ و ضامن سلامت غذای مردم هستند.
خبرنگار: معتمد