به گزارش خبرنگار بسنا، جداسازی سر و ته هویج برای فرآوری محصولات مختلف غذایی از جمله ترشی، مربا و ... از اهمیت ویژهای برخوردار است. به همین منظور این دستگاه به سفارش صنایع غذایی سحر همدان و توسط شرکت زیست سامانه پردیس، مستقر در مرکز رشد دانشگاه بوعلیسینا، طراحی و ساخته شده است.
گفتنی است، ظرفیت کاری یک کارگر حداکثر در حدود ۱۵۰ کیلوگرم بر ساعت است، در حالی که ظرفیت این دستگاه با موتور یک کیلووات، به ۲ تن بر ساعت میرسد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر، شرکت "زیست سامانه پردیس" را در گوگل جستجو نمایید.