به گزارش بسنا، در این بخشنامه آمده است:
برای ایجاد وحدت رویه در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی کشور، سهم دانشجویان براساس میانگین قیمت تمام شده غذای دانشجویی به تفکیک قیمت غذای پرهزینه، متوسط هزینه و کم هزینه (صبحانه، ناهار و شام)، برای سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ در جلسه هیأت امنای صندوق رفاه، به شرح زیر، به تصویب رسیده است:
۱- سهم دانشجو از تأمین هزینه غذا در مدت سنوات عادی مجاز تحصیل (کاردانی چهار نیمسال، کارشناسی هشت نیمسال، کارشناسی ارشد چهار نیمسال، دکتری حرفهای و دکتری مستقیم دوازده نیمسال، دکتری تخصصی و دکتری دستیاری هشت نیمسال، دکتری پیوسته شانزده نیمسال و پسادکتری دو نیمسال)، به تفکیک قیمت غذای پرهزینه ۱۰ هزار تومان، متوسط هزینه ۸ هزار تومان و کم هزینه ۵ هزار تومان تعیین میگردد.
۲- سهم دانشجو از تأمین هزینه غذای دانشجویی برای نیمسالهای اول و دوم سنوات اضافه مجاز، به تفکیک قیمت غذای پرهزینه ۲۰ هزار تومان، متوسط هزینه ۱۶ هزار تومان و کم هزینه ۱۰ هزار تومان تعیین میگردد.
۳ - سهم دانشجو از تأمین هزینه غذای دانشجویی برای نیمسالهای سوم و چهارم سنوات اضافه مجاز، به تفکیک قیمت غذای پرهزینه ۵۰ هزار تومان، متوسط هزینه ۴۰ هزار تومان و کم هزینه ۲۵ هزار تومان تعیین میگردد.
۴- سهم دانشجو از تأمین هزینه غذای دانشجویی برای نیمسالهای سنوات اضافه مجاز بیش از چهار نیمسال، به تفکیک قیمت غذای پرهزینه ۷۰ هزار تومان، متوسط هزینه ۵۶ هزار تومان و کم هزینه ۳۵ هزار تومان تعیین میگردد.
۵- قیمتهای غذای دانشجویی تعیین شده در این دستورالعمل صرفا برای نیمسالهای ۴۰۲۱ و ۴۰۲۲ میباشد و شامل ترم تابستانی نمیگردد.
۶- تعیین میزان کمک دانشگاهها برای تأمین غذای دانشجویی در غذاخوریهای مکمل، برعهده خود دانشگاهها بوده و مستثنی از مفاد این دستورالعمل است.