به گزارش بسنا، دکتر غلامحسین مجذوبی، رئیس دانشگاه بوعلیسینا در مراسم تشییع پیکر دکتر اکبر اعتماد، ضمن تسلیت این ضایعه بزرگ و خیرمقدم به میهمانان، از حضور معاون سازمان انرژی هسته ای، نمایندگان وزارت علوم، استاندار همدان، امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان و سایر مسئولان قدردانی کرد.
در این مراسم، دکتر مجذوبی گفت: "دکتر اکبر اعتماد، مردی از تبار دانایی و عمل، با بینشی ژرف و همتی والا، بنیانگذار یکی از مهمترین کانونهای علمی کشور بود. خدمات او در توسعه علم و آموزش عالی ایران، بهویژه در دانشگاه بوعلیسینا، همواره در تاریخ ماندگار خواهد بود. "
وی گفت: "دکتر اعتماد، نه تنها دانشمندی برجسته بلکه مردی عملگرا و پیشگام بود که خدماتش مسیر پیشرفت علم و آموزش در ایران را متحول کرد."
رئیس دانشگاه بوعلیسینا در سخنان خود به نقش دکتر اعتماد در توسعه علمی کشور اشاره کرد و گفت: "دکتر اعتماد، علاوه بر تأسیس دانشگاه بوعلیسینا، در پایهگذاری سازمان انرژی اتمی ایران و دانشگاه آزاد ایران نقشی بیبدیل ایفا کرد و تا پایان عمر پربرکت خود به پیشرفت علم و آموزش عالی کشور خدمت نمود. "
مجذوبی خاطرنشان کرد: به پاس خدمات مرحوم اعتماد، دانشگاه بوعلیسینا در حال تکمیل تندیس اوست که تا چهلمین روز درگذشت وی در ورودی دانشگاه نصب میشود. همچنین، نام دانشکده فنی و مهندسی به "دانشکده فنی و مهندسی دکتر اعتماد" تغییر خواهد یافت.
در پایان دکتر مجذوبی تأکید کرد: "ما وظیفه داریم یاد و نام این شخصیت برجسته را زنده نگه داریم و میراث او را برای نسلهای آینده بهعنوان چراغ راه حفظ کنیم. "