پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۲۰۱۶
|
کد خبر: ۴۰۴۰
وزیر علوم با تاکید بر اینکه دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در شرایط کرونایی دستاورد خوبی داشتند، گفت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی این آمادگی را دارند که در حوزه تحقیق و فناوری هر پیشنهاد و درخواستی از مراکز دولتی را حتی در شرایط نابرابر جهانی برآورده کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
آمادگی دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای انجام طرح‌های تحقیقاتی مراکز دولتی
به گزارش بسنا،  دکتر منصور غلامی در نشست مدیران ارشد وزارت علوم که با حضور معاون اول رییس جمهور و در سالن شهدای جهاد علمی وزارتخانه برگزار شد، افزود: آموزش عالی کشور در دوره پیش از انقلاب و در طول استقرارش که حدود ۵۰ سال طول کشید بیشتر به سوی آموزش نیروی انسانی متمرکز بود و پس از انقلاب نیز از همین ظرفیت استفاده شد و همه نیاز‌های نیروی انسانی کشور را دانشگاه‌های ما تامین کردند.

وی در ادامه افزود: از اوایل دهه ۷۰ پیگیر موضوع پژوهش در دانشگاه‌ها شدیم و به سمت فعالیت‌های پژوهش محور روی آوردیم که در اواسط دهه ۸۰ و با گذشت ۱۰ سال از آغاز فعالیت‌های پژوهشی به رتبه علمی درخور توجهی در مجامع علمی جهانی دست یافتیم و همچنان جایگاه برتر خودمان را حفظ کردیم.

وزیر علوم با بیان اینکه از اواخر دهه ۹۰ رویکرد دانشگاه‌ها به حل مسائل و توسعه فناوری قرار گرفت، گفت: از ۴۳ پارک علم و فناوری موجود در کشور ۳۷ پارک در وزارت علوم و در مجموعه‌های دانشگاهی حضور دارند و تقریبا در هر استان یک پارک در مجموعه‌های وزارت علوم وجود دارد.

دکتر غلامی افزود: عملکرد دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری در مرحله تولید و توسعه فناوری، این روز‌ها در شرایط خاص بیماری کرونا به خوبی خودنمایی و دستاورد‌های خوبی را برای خودکفایی کشور تولید، عرضه و حتی صادرات کرد.

وی گفت: در حال حاضر ۵۰۰۰ شرکت دانش بنیان داریم که اشتغال پایدار دارند و بعضی جایگاه برجسته ملی و حتی بین الملل در مراودات دارند.

وزیر علوم با بیان اینکه اکنون دانشگاه‌ها به سمت دانشگاه‌های جامعه محور حرکت کرده‌اند گفت: مراکز علمی ما به مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی توجه دارند و مطالعاتشان را در این حوزه‌ها متمرکز کرده‌اند و برون داد‌های خوبی دارند، هر چند مشاهده خروجی کار آن‌ها چند سالی زمان می‌برد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر غلامی با اشاره به ظرفیت و توانمندی ویژه آموزش عالی گفت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی ظرفیت ویژه‌ای هستند که فعالیت‌های آن‌ها باعث شده است جایگاه علمی کشور حفظ شود و آن‌ها این آمادگی را دارند که در حوزه تحقیق و فناوری هر پیشنهاد و درخواستی از مراکز دولتی را حتی در این شرایط نابرابر جهانی برآورده کنند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه نخست