
به گزارش خبرنگار بسنا، دکتر محمد حسین کریمپور رئیس انجمن زمینشناسی اقتصادی ایران، در دوازدهمین همایش انجمن زمینشناسی اقتصادی ایران که به میزبانی دانشگاه بوعلیسینا برگزار شد، عنوان کرد: انجمن زمینشناسی اقتصادی به جهت موقعیت مکانی زمینشناسی دانشگاه بوعلیسینا را برای این همایش انتخاب کرد، در این حین فرصت شد مروری را بر برنامه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری داشته باشیم و بر مبنای تحصیلات در کشورهای مختلف از جمله انگلیس و استرالیا پیشنهاداتی را ارائه میدهیم.
وی افزود: برنامه آموزشی نقشی فوق العاده اثر بخش و تاثیرگذار دارد، بایستی همکاران محترم در شورای عالی برنامه ریزی به مسائل کلان و آینده کشور توجه کنند، چرا که ما به نیروی انسانی متخصص و اثربخش و از همه مهمتر انسان بودن را نیازمندیم.
کریمپور ادامه داد: اشکالات اساسی موجود مربوط به تعداد گرایشات است، چرا که در هر گرایش ۲۴ واحد و مجموعا ۲۴۰ واحد ارائه میشود، که چنین چیزی با منطق جور در نمیآید، راهکار این است که دیوار بین گرایشات برداشته شده و در هر گرایش شرایطی مطلوب را ایجاد کنیم و برای هر گرایش ارشد حداکثر ۱۰ واحد درس تخصصی توسط تیمی منتخب از انجمنهای علمی کشور در سال مشخص شود.
رئیس انجمن زمینشناسی اقتصادی ایران گفت: از ۱۲ واحد، دانشجویان باید اجازه داشته باشند از دروس تخصصی گرایشهای دیگر استفاده بکنند و حداکثر در یک سبد ۳۰ واحد منظور شود که آن واحدها جمع بندی داشته باشد که گرایشات دیگر بتواند از آن استفاده بکند.
وی خاطرنشان کرد: اگر برنامهای در شورای برنامه ریزی تصویب میشود دانشگاههایی که هیأت ممیزه دارند، توان این را دارند که برنامههای مصوب را بازنگری کنند.
دکتر کریمپور اظهارکرد: نکته مهمی که وجود دارد آن است که دانشگاه در تاسیس و ادامه گرایشات موجود باید مأموریتگرا باشد، که آن دانشگاه در موقعیت جغرافیایی حداکثر ۳۰۰ کیلومتری خود چه پتانسیلهای زمین شناسی را دارا میباشد.
وی اضافه کرد: افرادی که عناوین دروس تخصصی گرایشها را مشخص میکنند مهم هستند و چگونه بر اجرای آنها نظارت خواهد شد.
خبرنگار: حوائجی