به گزارش بسنا و وزارت علوم، دکتر هاشم داداش پور در ارتباط تصویری آنلاین با دبیران مناطق دانشجویی گفت: اصل بازگشایی دانشگاهها و بازگشایی تدریجی و پلکانی یک اولویت است و تلاش مدیران سازمان امور دانشجویان و معاونان دانشجویی این است که این بازگشایی با کمترین مشکل مواجه شود و محیطی کاملاً مناسب برای دانشجویان فراهم شود.
رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: در ستاد اجرایی بازگشایی دانشگاهها در سازمان امور دانشجویان کمیتههای تخصصی در زمینه تغذیه، خوابگاه، مشاوره و روان شناسی، ورزش و تربیت بدنی تصمیم گیری میکنند و با اخذ نظرات معاونتهای دانشجویی دانشگاهها، یک سیاست واحد را تدوین وابلاغ خواهند کرد.
دکتر داداش پور تاکید کرد: همه دانشگاهها از نظر شرایط جغرافیایی، رنگ بندی شیوع کرونا، امکانات و تعداد دانشجو در وضعیت یکسانی نیستند و طبیعی است بخشی از برنامه ریزیها به استانها واگذار شود تا شیوه بازگشایی دانشگاههای منطقه خودرا تعیین کنند.
وی تاکید کرد: قطعاً فراهم کردن امکانات تعذیهای و خوابگاهی در شرایط پس از کرونا نسبت به دوسال گذشته آن بسیار متفاوت است و آماده سازی دانشگاهها برای ارائه این خدمات به زمان، منابع مالی و برنامه ریزی نیاز دارد برای مثال با توجه به شرایط بهداشتی اعلامی ستاد ملی کرونا در زمینه رعایت فاصله اجتماعی، دانشگاهها نیازمند فراهم کردن فضای خوابگاهی بیش از گذشته هستند.
معاون وزیر علوم تاکید کرد: نظر مسئولان کشور و بویژه مسئولان آموزش عالی، حضور دانشجویان در دانشگاه است که فراهم کردن شرایط این حضور نیازمند حمایتهای ملی در زمینه بودجه و اعتبارات مالی است که مساعدت دولت و سازمان برنامه و بودجه در این زمینه ضروری است.
دکتر داداش پور به مسئله اسکان دانشجویان غیر بومی در خوابگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاههایی که خودشان خوابگاه کافی نداشتند از خوابگاههای بخش خصوصی و خودگردان استفاده میکردند که پس از دوسال تعطیلی دانشگاهها، یا این خوابگاهها تغییر کاربری داده اند یا هزینههای آنان بالاتر رفته است.
رئیس سازمان امور دانشجویان از حمایت کامل این سازمان و صندوق رفاه دانشجویان در حد امکانات، از دانشگاهها برای بازگشایی تدریجی دانشگاهها خبر داد و گفت: از همه مسئولان استانی و کشوری انتظار داریم دانشگاهها را در این زمینه یاری کنند تا ضمن توجه به سلامتی دانشجویان، بار دیگر شاهد رونق علم و پژوهش در کشور باشیم.
در این ارتباط آنلاین، دبیران مناطق دانشجویی کشور دیدگاههای خودرا برای بازگشایی دانشگاهها مطرح کردند که محور مباحث مطروحه، شامل ضرورت بازگشایی تدریجی و پلکانی، ابلاغ اعتبارات مالی، تکمیل واکسیناسیون دانشجویان و توجه به شرایط خاص هر دانشگاه بود.
امسال هم نیازی به آموزش حضوری نیست چون اکثر دانشجویان از شهرهای دیگه هستن و مشکل خوابگاه و رفت وآمد هم وجود دارد و این افراد ممکنه درگیر بشن و بسیاری از خانواده هارو هم درگیر کنن چون هرکس سیستم ایمنی متفاوتی داره با توجه به اینکه بعضیا دو دوز واکسن رو هم زدن ولی شاهد بودیم که کرونا گرفتن و بعضی هم از بین رفتند خواهشمندیم برای بازگشایی مدارس و دانشگاها عجله نکنید الان که همه با آموزش بصورت مجازی کنار آمده اند
هر روز آمار داره بالاتر میره
کرونا به کشتی گیرش که چقد بدنش سالم رحم نکرده
چه برسه دانشجوی بدبخت بی بنیه
هر کی می گوید باز بشه، معلوم چگونه فکر می کنه.
مشکلی با مجازی نداریم