به گزارش خبرنگار بسنا، دکتر یعقوب محمدی فر، رئیس دانشگاه بوعلی سینا در جشن دانش آموختگی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی بهار، با اشاره به اینکه ماهیت دانشگاه نسبت به گذشته تغییر کرده است، افزود: تا دهه ۱۹۶۰ دانشگاه ها صرفا به آموزش میپرداختند؛ اما در چند کشور پیشرو دانشگاه ها پی بردند در کنار آموزش، پژوهش هم باید صورت بگیرد. پس از آن در دهه ۱۹۸۰ موضوع پژوهش تبدیل به کارآفرینی شد؛ بنابراین دانشگاه ها سه مرحله آموزش،پژوهش و کارآفرینی را طی کردند که گمان میرود دانشکده صنایع غذایی نیز در این مرحله باشد.
وی ادامه داد: این جشن روز های کار و تلاش است و لفظ فارغ التحصیلی اشتباه است بلکه باید همیشه بیاموزیم و تجربه کسب کنیم.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به این موضوع که اشتغال یک موضوع جدی برای دانش آموختگان است اذعان داشت: با توجه به اینکه گفته می شود تا ۵۰ درصد بیکاران از فارغالتحصیلان دانشگاه ها هستند اما میبینیم که در بدو شروع این دانشکده که چهارمین گروه را روانه بازار کار و تحصیل می کند، بیشترین میزان اشتغال را داشتیم که بسیار ارزشمند است.
عکس: طاووسی