پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۴۱۳
|
کد خبر: ۷۶۴۸
دکتر رضوان تأکید کرد: هر کشوری که مشکلات خود را به واسطه پژوهش حل نکند و پیشرفت علمی نداشته باشد، در آینده جهان حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۹ - ۰۹ آذر ۱۴۰۲

به گزارش بسنا و به نقل از فارس، دکتر حسین رضوان در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت هفته پژوهش اظهار کرد: هفته پژوهش نماد فعالیت‌های پژوهشی سالانه در کشور است.

وی ادامه داد: هر کشوری که مشکلات خود را به واسطه تحقیقات حل نکند و پیشرفت علمی نداشته باشد در آینده جهان حرفی برای گفتن نخواهد داشت.

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا با بیان اینکه کشور بدون تحقیق جایی در جهان نخواهد داشت گفت: هر جامعه‌ای که در جهت توسعه علمی خود حرفی برای گفتن داشته و در راستای مشکلات خود پروژه تحقیقاتی داشته باشد، در آینده دنیا نمود با عظمتی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: کشور ما با سبقه چند هزار ساله در شرایطی که در سالیان متمادی سرآمد و قطب علمی بوده است منزلت این را دارد که بتواند خود را به جایگاه واقعی خود برساند.

رضوان با بیان اینکه کشور ما می‌تواند مرجع علمی دنیا قرار گیرد افزود: کشور برای رسیدن به قله‌های پژوهشی باید به پژوهش قوی‌تر از گذشته اهمیت دهد و در قالب آن مشکلات خود را حل کند.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم به موضوع پژوهش اهتمام ویژه‌ای داده شده و در وزارت علوم نیز در راستای منتهی شدن تحقیقات به حوزه فناوری کار‌های جدی صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا بیان کرد: حرکت‌های بسیار جدی در حوزه پژوهش شکل گرفته و این موضوع در تخصیص بودجه‌های تحقیقاتی خود را واضح نشان داده است.

وی با بیان اینکه هم‌افزایی خوبی در استان بین همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها وجود دارد گفت: این مسئله باعث شده هفته پژوهش در استان ما به نحو مطلوبی همانطور که در سال گذشته برگزار شده، امسال نیز برگزار شود.

رضوان با اشاره به برنامه‌های هفته پژوهش در استان عنوان کرد: افتتاحیه هفته پژوهش و فناوری ۱۱ آذرماه در مدرسه شهیده کورکچی خواهد بود که زنگ پژوهش نیز در این مدرسه به صدا درخواهد آمد.

‌وی با بیان اینکه نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش و فناوری از ۱۳ تا ۱۵ آذر ماه برپا می‌شود افزود: این نمایشگاه در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی برپا خواهد شد.

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا با بیان اینکه مراسم اختتامیه و جشنواره تجلیل از برگزیدگان هفته پژوهش و فناوری استان نیز ۱۵ آذرماه خواهد بود گفت: برنامه‌های دیگری نیز در حاشیه هفته پژوهش برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۶۰۰ میلیون تومان برای هفته پژوهش پیش‌بینی شده است افزود: مشکلی در حوزه اعتباری نیست و استانداری همدان نیز در این زمینه حمایت‌های لازم را خواهد داشت.

رضوان با اشاره به اینکه کمیته نمایشگاهی یکی از کمیته‌های مهم در هفته پژوهش است که در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی است گفت: حدود ۱۷ دستگاه و دانشگاه برای شرکت در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند که معمولا دستاورد‌های فناوری را در این نمایشگاه ارائه می‌دهند.

وی بیان کرد: از روز شنبه ۱۱ آذر به مدت یک هفته حدود ۴۵ کارگاه علمی و عمومی برگزار می‌شود که از همه دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه دعوت می‌شود در این کارگاه‌ها شرکت کنند.

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا اضافه کرد: امسال برای نخستین بار در هفته پژوهش از دانشجویان برتر حوزه پژوهش، سه بانوی نمونه کارآفرین و نوآور و دو نفر از کشاورزان که بیشترین نوآوری را داشته‌اند، تجلیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های این هفته انعکاس خوبی در فعالیت پژوهشگران و مراکز تحقیقاتی و علمی دارد گفت: در این هفته تقدیر از مجموعه سازمان‌هایی انجام می‌شود که این پیام را به دنبال دارد که تحقیق خاص مراکز تحقیقاتی نیست و همه جامعه برای حل مسائل و مشکلات باید تلاش کرده و هم‌افزایی داشته باشند.

رضوان با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ نفر در بخش‌های مختلف پژوهشی تجلیل خواهند شد گفت: برگزیده‌ها شامل دستگاه‌های اجرایی، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، دانشجویان، دانش‌آموزان، کشاورزان، بانوان کارآفرین و ... است.

وی بیان کرد: حوزه صنعت با دانشگاه فعال شده و پروژه‌هایی که برای صنعت دارند نیز مطلوب بوده و تعداد آن‌ها نیز افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا بیان کرد: گاهی پژوهشگران ما به قدری قدرتمند در حوزه پژوهش وارد می‌شوند که این تحقیقات در سطح ملی نیز اثرگذار است، حتی در حوزه علوم انسانی نیز تحقیقات و مقالات با ارزشی داریم.

وی در خصوص ارتباط دانشگاه و صنعت نیز اضافه کرد: شهرداری همدان، میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی و... بسیاری از موضوعات و مسائل خود را به دانشگاه بوعلی برای ارائه راه‌حل ارجاع می‌دهند و می‌توان گفت ارتباط تنگاتنگی دارند که منجر به حل مسائل و مشکلات آن‌ها می‌شود.

دبیر کمیته نمایشگاه پژوهش و فناوری نیز گفت: به همه مجموعه‌های پارک علم و فناوری و علوم پزشکی فراخوان دادیم که فناوران برتر خود را انتخاب کنند که در مجموع ۲۰ شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور انتخاب شدند.

مجید کزازی عنوان کرد: نمایشگاه مکانی برای ارائه پژوهش و فناوری دستگاه‌های مختلف و دانشگاه‌هاست که امیدواریم مورد بازدید همه دانشگاهیان، سازمان‌ها و نهاد‌ها و اقشار مختلف مردم قرار گیرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه نخست