به گزارش بسنا، سومین نشست از دور هفتم هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری استان همدان، صبح روز شنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۴، با موضوع بررسی وضعیت مراکز دانشگاه جامع علمیکاربردی استان و پژوهشکدههای مبل و منبت، و انگور، در سالن جلسات شهید ایزدی دانشگاه بوعلیسینا برگزار گردید.
در این جلسه دکتر غلامحسین مجذوبی رئیس دانشگاه بوعلیسینا و رئیس هیئت نظارت استانی، ضمن تأکید بهضرورت رعایت نسبت استاد به دانشجو و کارمند و نیز فضای در اختیار آموزشی مراکز علمیکاربردی افزودند رشتههای تحصیلی در مراکز باید مورد بازنگری قرار بگیرد و از ادامه فعالیت رشتههای غیرضروری و کم متقاضی بهمرور زمان جلوگیری شود، اما لازم است که رشتههای اثرگذار و پرمتقاضی تقویت و حمایت شوند.
وی همچنین پژوهشکدههای دانشگاه ملایر را بهعنوان یکی از ظرفیتهای علمیپژوهشی استان همدان و شهر ملایر دانسته و خاطرنشان کرد: صنایع مبل و منبت و انگور و کشمش در شهر ملایر قدمت دیرینه دارد و میتوان با کمک دانشگاه ملایر و حضور پژوهشگران عرصههای توسعه این صنایع را گسترش داد.
دکتر مجذوبی با اشاره به موقعیتهای پژوهشی و ظرفیتهای علمی در استان، عنوان کرد: باید زمینه را برای حضور استادان دانشگاههای استان در صنایع بنیادی، کشاورزی و صنایع تبدیلی شهرهای مختلف استان بهعنوان فرصت مطالعاتی آماده کرد، تا جامعه، صنعت و دانشگاه بهصورت سهگانه از این حضور بهرهمند شوند.
در ادامه، دکتر محمد احمدی صفا دبیر هیئت نظارت استانی، گزارشی از روند برگزاری بازدیدها و نیز سازوکار بررسی وضعیت مراکز علمیکاربردی و پژوهشکدههای دانشگاه ملایر در سال گذشته ارائه کرده و با اشاره به راهبردهای کلان دانشگاه علمیکاربردی، بازتعریف مأموریتها و اقدامات این دانشگاه در استان همدان را بر مبنای راهبردها ضروری دانست.
در این جلسه، همچنین اعضای هیئت نظارت، نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدهای این مراکز را موردبحث و بررسی قرار داده و پیشنهاداتی برای برطرفشدن مسائل آموزش عالی استان ارائه نمودند.