پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۱۱۹
|
کد خبر: ۸۵۰۱
در مراسم رونمایی از سردیس دکتر اعتماد؛

وزیر علوم: دکتر اعتماد نوآور، آینده‌نگر و ایران‌دوست بود

دکتر حسین سیمایی در آیین رونمایی از سردیس مرحوم دکتر اکبر اعتماد در دانشگاه بوعلی‌سینا، ایشان را شخصیتی نوآور، آینده‌نگر و ایران‌دوست توصیف کرد و بر لزوم ادامه راه بزرگان علمی کشور تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۴

به گزارش بسنا، آیین رونمایی از سردیس دکتر اکبر اعتماد، بنیان‌گذار دانشگاه بوعلی‌سینا و سازمان انرژی هسته‌ای ایران و از پیشگامان تأسیس وزارت علوم و دانشگاه‌های مهم کشور، با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، روسای دانشگاه‌های سراسر کشور و جمعی از مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.

وزیر علوم در این مراسم گفت: «دکتر اعتماد با ایجاد نهاد‌های علمی ماندگار، از جمله دانشگاه بوعلی سینا و همکاری مؤثر در تاسیس دانشگاه شریف، تلاش کرد پژوهش‌های کشور منسجم، کاربردی و حل‌کننده مسائل ملی باشد.»

وی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی دکتر اعتماد افزود: «ایشان همیشه بی‌سر و صدا و بدون نمایش، مسیر تربیت و جذب نخبگان علمی برای ایران را دنبال کرد و وفادار به توسعه علمی کشور ماند.»

وزیر علوم همچنین یادآور شد که در کنار این دستاوردها، کشور در این سال‌ها شهدای علمی و دانشجویی نیز تقدیم کرده است و ادامه راه این بزرگان، مسئولیت دانشگاهیان و دانشجویان کشور است: «احساس مسئولیت نسبت به شهدا و بزرگان علمی کشور، سنگینی مأموریت ما را دوچندان می‌کند و ما را ملزم به تلاش برای ایران آبادتر و سرافرازتر می‌سازد.»

ارسال نظرات
صفحه نخست