در ارزیابی فدراسیون سرآمدان علمی کشور، دکتر داود نعمتالهی عضو هیات علمی دانشگاه بوعلیسینا در فهرست سرآمدان علمی کشور در سال ۱۳۹۹ قرار گرفت.
مدیرکل دفتر مرکزی ارتباط با صنعت خدمات فناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران گفت: در سامانه آپدیت شده کارآموزی امکان رؤیت دستاورد دانشجویان در این دوره امکانپذیر است.
متخصصان پژوهشگاه فضایی ایران موفق به طراحی و ساخت تراسترهای شیمیایی تکپیشرانه و دوپیشرانه برای کاربرد در سامانههای فضایی شدند.
گیاهان مختلف، برای رشد و نمو متعادل و تولید محصول مناسب، به رطوبت کافی و عناصر غذایی مختلف نیاز دارند. نیتروژن که یکی از مهمترین این عناصر است، بایستی بهطور مرتب مورد پایش قرار گیرد و کسری آن در خاک، از طریق کوددهی جبران شود. محققان کشور برای انجام چنین پایشی از پهپاد استفاده کردهاند.
محمد قاسمی مخترع ایرانی و دانشجوی ترم چهار رشته مکانیک بیوسیستم دانشگاه بوعلیسینا دستگاه ایزوله انگشت را اختراع کرد. وی با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور جهت پیشگیری از انتقال این ویروس اقدام به ساخت دستگاه ایزوله انگشت با نایلکس جهت جلوگیری از شیوع و انتقال ویروسها و باکتریها در کارتخوانهای سیار باجههای بانکی و کیتهای اثرانگشت نموده است.
محققان در توصیهای بهداشتی، روشی بسیار ساده و بدون هزینه برای جلوگیری صددرصد از پخش کرونا در اماکن عمومی معرفی کردند.
سامانه نماگرکووید-۱۹ به منظور دسترسی به آخرین یافتههای علمی درمورد کرونا ویروس توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام راهاندازی شد.
دانشمند ایرانی و استاد دانشگاه تربیت مدرس از ساخت داروی درمان بیماری کرونا در فاز اولیه آن، خبر داد.
محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان توانستند کیتهای تشخیص کووید -۱۹ را با مجوز اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را به تولید انبوه برسانند که به گفته آنها این کیت در مدت ۲ ساعت قادر به تشخیص بیماری خواهد بود.
یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت ربات پرستاری شده که میتواند کمترین ارتباط بین پرستار و بیمار را در بخشهایی همچون کرونا و بخشهای عفونی که ناقل بیماری هستند، مورد استفاده قرار بگیرند.