پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۲۱۲۸
|
کد خبر: ۱۰۰۴
شعار هفتمین کنگره علوم ترویج و آموزش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست پایدار اعلام شد؛

تحول در ترویج آموزش برای تسهیل گری توسعه کشاورزی و روستایی دانش بنیان

دکتر سیدمحمود حسینی مسؤول انجمن ترویج و آموزش کشاورزی کشور در هفتمین کنگره علوم ترویج و آموزش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست پایدار، شعار این کنگره را " تحول در ترویج آموزش برای تسهیل گری توسعه کشاورزی و روستایی دانش بنیان " اعلام كرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۷

به گزارش خبرنگار بسنا، دکتر سیدمحمود حسینی مسؤول انجمن ترویج و آموزش کشاورزی کشور در افتتاحیه هفتمین کنگره علوم ترویج و آموزش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست پایدار که در سالن همایش سرو دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا بيان كرد: دانشكده كشاورزي دانشگاه بوعلي سينا، به عنوان اولین مرکز آموزش عالی در غرب کشور فعالیت می کرده است.

وي افزود: شادروان دكتر علي اقبالي، براي اولين بار رشته ترویج کشاورزی را 50 سال پیش در ایران تأسیس نمود.

دکتر حسینی درمورد مقدمات کنگره هفتم اظهار کرد: قبلا شش کنگره برگزار شده که سه کنگره در تهران، یک کنگره در مشهد، یک کنگره در زنجان و یک کنگره در شیراز برگزار شد.

وی ادامه داد: مقدمات این کنگره در سال 1396 در هیأت مدیره انجمن مطرح شد، سپس با انجام مکاتبات با دانشگاه هایی که رشته ترویج داشتند برای جلب مشارکت و تقاضا برای قبول میزبانی کنگره انجام گرفت، دانشگاه های مختلفی برای میزبانی کنگره ابراز علاقه کردند اما با نظر به اینکه دانشگاه بوعلی سینا اولین دانشگاهی بود كه آمادگی خود را اعلام کرده بود و با در نظر گرفتن معیارهای مختلف و رایزنی هایی كه صورت گرفته، تصمیم بر این شد که کنگره هفتم در تابستان 97 در دانشگاه بوعلی سینا برگزار شود.

مسؤول انجمن ترویج و آموزش کشاورزی کشور گفت: اولین اقدام تعیین کمیته های علمی و اجرایی بود؛ درارتباط با کمیته علمی طبق روال گذشته به دانشکده های کشاورزی که رشته ترویج داشتند نامه ای نوشته شد و از آن ها خواسته شد تا به ازای هر نفر، تحصیلات تکمیلی یک نفر نماینده معرفی کنند. به دستگاه های اجرایی هم در خصوص معرفی نماینده نامه ای نوشته شد.

حسینی در ادامه گفت: در این دوره برای اولین بار از اساتید پیشکسوت ترویج کشاورزی که مایل به همکاری بودند دعوت شد که در کمیته علمی حضور داشته باشند به این ترتیب کمیته علمی متشکل از 42نفر شکل گرفت.

وی اضافه کرد: اولین جلسه کمیته علمی کنگره با حضور اکثریت اعضا در دانشکده افتصاد و توسعه کشاورزی دانشگاه تهران برگزار شد در این جلسه پیش نویس فراخوان حاوی عنوان کنگره، اهداف و سیاست ها و محور های کنگره مورد بررسی و تایید قرار گرفت.

دکتر حسینی در ادامه یادآور شد: در این جلسه برای اولین بار به عنوان کنگره به علت تغییر عنوان رشته، کلمه محیط زیست و پایداری اضافه شد؛ همینطور شعار کنگره تحول در ترویج آموزش برای تسهیل گری توسعه کشاورزی و روستایی دانش بنیان مشخص شد.

وی بیان کرد: 7محور و 75عنوان برتر فراخوان مشخص گردید و اطلاع رسانی از ماه های دی و بهمن به صورت گسترده انجام گرفت مدت ارسال آثار تا 30خرداد مشخص شد که تا 15تیر تمدید شد و تا این تاریخ 332 مقاله به دبیر خانه کنگره رسید. هر مقاله دریافتی جهت داوری که تعداد آن ها 345نفر بود به سه نفر ارسال شد و پس از دریافت نتایج داوری مقالات، چندین جلسه تشکیل شد و در نهایت با مبنا قرار دادن نتیجه داوران وبا توجه به اولویت بندی ها و امتیاز های داده شده 132مقاله ارزیابی شده، 95مقاله به صوورت سخنرانی، 136مقاله به صورت پوستر و 51مقاله خارج از اولویت های پذیرش تعیین گردیدند.

مسؤول انجمن ترویج و آموزش کشاورزی کشور در نهایت گفت: امیدوارم این کنگره بتواند با تلاش های انجام گرفته به اهداف خود برسد.

خبرنگار: اسماعیلی

عکس: امامی


ارسال نظرات
صفحه نخست