پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۲۶۶۰
|
کد خبر: ۱۹۱۵
در اجرای ماده ۴۴ قانون مدیریت خدمات کشوری؛

ثبت نام در ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه های اجرایی آغاز شد + دانلود دفترچه

شرایط ششمین آزمون استخدامی فراگیر اعلام شد. ثبت نام در این آزمون از ۳۰ دی ماه آغاز می‌شود و تا ۹ بهمن ماه ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۶ - ۳۰ دی ۱۳۹۷

به گزارش بسنا، در اجرای ماده ۴۴ قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده ۶ دستورالعمل نحوه برگزاری امتحان عمومی و تخصصی برای استخدام افراد در دستگاه‌های اجرایی ملزم به بخشنامه شماره ۲۰۰/۹۳/۹۷۵۷ مورخ ۱۳۹۳/۰۷/۱۹ سازمان اداری و استخدامی کشور معاونت توسعه مدیریت و سرمایه گذاری سرمایه انسانی سابق و به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز در دستگاه‌های اجرایی کشور شرایط و ضوابط عمومی و تخصصی برای استخدام در ششمین امتحان مشترک فراگیر به شرح زیر اعلام می گردد:

بخش اول: تعاریف
مفاهیم برخی از اصطلاحات بکار رفته در این دفترچه به شرح زیر است:
الف) دستگاه اجرایی:
کلیه وزارتخانه ها، موسسات دولتی، موسسات یا نهاد‌های عمومی غیردولتی، شرکت‌های دولتی و کلیه دستگاه‌هایی که شمول قانون بر آن‌ها مستلزم ذکرو یا تصریح نام است از قبیل: شرکت ملی نفت ایران، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، بانک مرکزی، بانک‌ها و بیمه‌های دولتی، (کلیه دستگاه‌های موضوع ماده (۵) (قانون مدیریت خدمات کشوری) دستگاه اجرایی نامیده میشوند.
ب) ایثارگران:
ب-۱) ایثارگران سهمیه بیست و پنج (۲۵) درصد شامل:
جانبازان
آزادگان
همسر و فرزندان شهدا
همسر و فرزندان جانبازان بیست و پنج درصدوبالا
همسر و فرزندان آزادگان دارای یک سال و بالای یک سال اسارت
خواهر و برادرشهید
ب-۲) ایثارگران سهمیه پنج (۵) درصد شامل:
رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه حضور داوطلبانه درجبهه‌ها
همسر و فرزندان رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه‌ها
فرزندان جانبازان زیر بیست و پنج درصد
فرزندان آزادگان کمتر از یک سال اسارت
تذکر: مراجع تایید مدت حضور داوطلبانه در جبهه‌ها عبارتند از::
۱. معاونت نیروی انسانی هر یک از رده‌های نیرو‌های مسلح در مورد رزمندگان متبوع خود
۲. معاونت نیروی انسانی سازمان بسیج مستضعفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد بسیجیان و نیرو‌های مردمی اعم از مستخدمین دولت و صاحبان مشاغل و صنوف آزاد و افراد فاقد شغل
۳. معاونت توسعه و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی در مورد جهادگران
بخش دوم: شرایط عمومی داوطلبان
۱. داشتن تابعیت ایران
۲. اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
۳. التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
۴. انجام خدمت دوره ضرورت یا معافیت قانونی برای مردان
۵. داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام کاری که استخدام میشوند.
۶. عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر
۷. نداشتن سابقه محکومیت جزایی موثر
۸. عدم وجود هرگونه ممنوعیت استخدام در دستگاه‌های اجرایی توسط آراء مراجع قضایی و ذیصلاح.
۹. به استناد قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان، داوطلبان استخدام نباید جزء نیرو‌های بازخرید خدمت دستگاه‌های اجرایی باشند.
۱۰. به استناد ماده (۹۴) قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل و پست سازمانی، کارکنانی که تصدی یکی از پست‌های سازمانی در هر یک از دستگاه‌های اجرایی را به صورت رسمی یا پیمانی دارا میباشند، پس از پذیرفته شدن در امتحان مشترک فراگیر، در زمان استخدام، نباید جزء مستخدمین رسمی یا پیمانی سایر دستگاه‌های اجرایی باشند.
تبصره: مسئولیت قبول یا عدم قبول استعفای پذیرفتهشده نهایی بر اساس قوانین و مقررات مربوطه توسط دستگاه اجرایی، در زمان صدور شماره مستخدم و انعقاد قرارداد پیمانی یا صدور حکم کارگزینی، به عهده داوطلب پذیرفتهشده آزمون میباشد.
۱۱. داشتن حداقل بیست (۲۰) سال تمام و حداکثر بیست و پنج (۲۵) سال برای دارندگان مدارک تحصیلی دیپلم، حداکثر سی سال (۳۰) برای دارندگان مدارک تحصیلی فوق دیپلم، حداکثر سی و پنج (۳۵) سال برای دارندگان مدارک تحصیلی لیسانس، حداکثر چهل ((۴۰سال برای دارندگان مدارک تحصیلی فوق لیسانس و حداکثر چهل پنج (۴۵) سال برای دارندگان مدارک تحصیلی دکتری.
تبصره ۱:جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا، فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر و فرزندان آزادگان یک سال اسارت و بالاتر، از شرط حداکثر سن معاف می‌باشند و سایر مشمولین سهمیه ۲۵ درصد و ۵ درصد در صورت ثبت نام در آزمون، ضمن رعایت تبصره ۲ همین ماده، مکلف به رعایت حداکثر سن‌های اعلام شده در این دفترچه میباشند، در غیراین صورتاز سایر فرایند استخدام حذف خواهند شد.
تبصره ۲:موارد ذیل به شرط ارائه مدارک و مستندات لازم از مراجع ذیربط، به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد:
– پدر و مادر و همسر و برادر و خواهر شهید به میزان پنج سال
– داوطلبانی که در جبهه‌ها به طور داوطلبانه خدمت نموده اند به میزان حضور در جبهه و همچنین مدت زمان بستری شدن و یا استراحت پزشکی رزمندگان داوطلب در اثر مجروحیت در جبهه‌ها
– داوطلبانی که در طول جنگ تحمیلی به اسارت درآمده اند به مدت اسارت و حضور در جبهه
– میزان مدت خدمت ضرورت
– داوطلبانی که به صورت غیررسمی و تماموقت در وزارتخانه‌ها و موسسات و شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و شرکت‌های تحت پوشش آنها، شرکت‌های بیمه‌های دولتی، شهرداری‌ها و موسسات و شرکت‌های دولتی که شمول قانون بر آن‌ها مستلزم ذکر نام است، موسسات و شرکت‌های ملی و مصادره شده که به نحوی از بودجه و کمک دولت استفاده میکنند، نهاد‌های انقلاب اسلامی و شرکت‌های تحت پوشش آن‌ها از تاریخ ۲۲/۱۱/۱۳۵۷ به خدمت اشتغال داشته اند به میزان مدت خدمت غیررسمی آنها.
تذکر (۱) ملاک عمل در محاسبه تاریخ فراغت از تحصیل و کارت پایان خدمت، روز برگزاری امتحان مشترک فراگیر میباشد.
ملاک زمان فراغت از تحصیل، تاریخ مندرج در گواهینامه موقت یا دانشنامه میباشد.
تذکر (۲) ملاک عمل برای محاسبه سن افراد، اولین روز ثبت نام میباشد.
تذکر (۳) بر اساس ماده (۴۳) قانون مدیریت خدمات کشوری به دستگاه‌های اجرایی اجازه دادهشده است تا در صورتی که در
قوانین و مقررات قبلی مورد عمل خود، شرایطی علاوه بر شرایط فوقالذکر را داشته باشند، به عنوان شرایط اختصاصی اعلام نمایند.
شرایط اختصاصی هر یک از دستگاه‌های اجرایی در بخش مربوط به آن دستگاه ذکرشده است.

بخش سوم: مواد آزمون
الف- مواد آزمون عمومی: مواد آزمون عمومی برای تمامی مشاغل عبارتند از:
۱. فنّاوری اطلاعات (مهارت‌های هفتگانه ICDL
۲. ریاضی و آمار مقدماتی
۳. زبان و ادبیات فارسی
۴. معارف اسلامی
۵. زبان انگلیسی عمومی
۶. اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی و حقوق اساسی
۷. هوش و توانمندی‌های عمومی
تبصره:اقلیت‌های دینی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از پاسخگویی به سوال‌های معارف اسلامی معاف بوده و در این صورت نمره مکتسبه این داوطلبان، بر اساس مجموع تراز شده سایر سوال‌های آزمون عمومی محاسبه خواهد شد.
ب- مواد آزمون تخصصی
مواد آزمون تخصصی برای هر یک از مشاغل در جدول صفحات ۲۹ تا ۳۳ مشخص شده است.

تذکر: کلیه سوالات مواد آزمون عمومی و اختصاصی به صورت چهار گزین‌های با ضریب یک (۱) می‌باشند. ضمناً به ازای هر پاسخ اشتباه به سوالات، یک سوم نمره منفی در نظر گرفته خواهد شد.

بخش چهارم: امتیازات و سهمیه‌های قانونی

الف) سهمیه ایثارگران: بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده با بنیاد شهید و امور ایثارگران، جذب ایثارگران از محل سهمیه‌های استخدامی از طریق شرکت در امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی، رقابت بین کلیه داوطلبان ایثارگر در هر یک از سهمیه‌های ۲۵ درصد و ۵ درصد (در هر یک از مجوز‌های کلی سازمان اداری و استخدامی کشور به دستگاه اجرایی) بر اساس نمره مکتسبه در امتحان مشترک فراگیر به میزان دو برابر ظرفیت جهت معرفی به مصاحبه استخدامی و با رعایت ساز و کار‌های ذیل صورت میپذیرد:
۱. در فرآیند جذب و استخدام مشمولین سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران، استخدام آنان مطابق ضوابط و مقررات جاری و با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و بر اساس ضوابط تعیین شده توسط بنیاد یاد شده صورت خواهد پذیرفت.
۲. با هماهنگی‌های به عمل آمده با بنیاد شهید و امور ایثارگران، سهمیه استخدامی مربوط به مشمولین سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران در دفترچه امتحان مشترک فراگیر مشخص و از سهمیه سایر داوطلبان مجزا گردیده است و داوطلبان ایثارگر تایید شده مشمول این سهمیه، برای اعمال سهمیه مذکور صرفاً باید شغل محل‌های مشخص شده در سهمیه ایثارگران را انتخاب نمایند. ضمناً این سهمیه قابل تخصیص به سایر داوطلبان نبوده و در صورت عدم تکمیل، باقیمانده سهمیه فوق الذکر محفوظ خواهد ماند.
۳. ایثارگران متقاضی بهرهمندی از سهمیه استخدامی حداقل ۲۵ درصد موضوع ماده (۲۱) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران برای ثبت نام و بهره مندی از سهمیه مزبور بایستی وضعیت شغلی آنان در سیستم سجایا (سیستم جامع اطلاعات یکپارچه ایثارگران) الزاماً بیکار ثبت شده باشد و لذا ایثارگران متقاضی بهرهمندی از سهمیه استخدامی مورد نظر در زمان ثبت نام بایستی در صورت لزوم از طریق بنیاد محل پرونده نسبت به مشخص شدن وضعیت شغلی خود و اصلاح آن اقدام نمایند.
۴. مشمولین سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران، مجاز به بهره مندی از سهمیه استخدامی ۵ درصد سایر ایثارگران نمی‌باشند. به عبارت دیگر هر داوطلب ایثارگر میتواند در صورت مشمول بودن، صرفاً از یکی از سهمیه‌های مشخص شده بر اساس ضوابط مربوطه، استفاده نماید. بدیهی است در این صورت مشمولین سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران، جهت استفاده از سهمیه اختصاصی خود، صرفاً باید مشاغل مشخص شده برای آنان را در دفترچه انتخاب نمایند.
۵. در صورتی که در شرایط اختصاصی دستگاه‌های اجرایی شرط حداقل معدل و حداکثر سن ذکر شده باشد، جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا، فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر و فرزندان آزادگان یک سال اسارت از شرط حداقل معدل و حداکثر سن معاف می‌باشند.
۶. چنانچه مشمولین سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران، وفق ضوابط جاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، در اولویت یا شمول سهمیه مذکور قرار نگیرند، مجاز به انتخاب شغل محل‌های مشخص شده برای سهمیه یاد شده نمیباشند و در صورت انتخاب شغل محل‌های مذکور توسط داوطلبان ذکر شده، انتخاب آن‌ها کان لم یکن تلقی شده و داوطلب حق هیچگونه اعتراض نخواهد داشت.
۷. کسب حد نصاب نمره امتحان مشترک فراگیر برای مشمولین سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران تا سقف سهمیه (۲۵ درصد) الزامی نمی‌باشد.
۸. آن دسته از فرزندان شاهد، جانبازان از کار افتاده کلی، آزادگان از کار افتاده کلی و فرزندان آنان که با کسب حد نصاب قبولی و رعایت ترتیب نمرات مکتسبه در سهمیه آزاد آزمون استخدامی پذیرفته میشوند، میتوانند همانند سایر فرزندان شاهد، جانبازان و آزادگان از شرط معافیت حداقل معدل و حداکثر سن بهره‌مند گردند.
۹. ایثارگران مشمول سهمیه استخدامی ۵ درصد، جهت استفاده از سهمیه اختصاص یافته به خود، باید در زمان انتخاب شغل محل (از بین شغل محل‌های سهمیه آزاد)، شغل محل‌هایی را انتخاب نمایند که ظرفیت مورد نیاز آن شغل محل‌ها بیش از یک نفر باشد و همچنین جزء مشاغل مشخص شده برای سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران نباشد. بدیهی است استفاده از سهمیه ایثارگران ۵ درصد صرفاً در مشاغلی اعمال میگردد که ظرفیت پذیرش آن‌ها بیش از یک نفر باشد (در مشاغل با یک نفر ظرفیت، سهمیه مذکور لحاظ نشده و انتخاب افراد صرفاً بر اساس نمرات مکتسبه صورت خواهد پذیرفت). این سهمیه نیز قابل تخصیص به سایر داوطلبان نبوده و در صورت عدم تکمیل، باقیمانده سهمیه مذکور محفوظ خواهد ماند.
تبصره: با توجه به اینکه شغل محل‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، سازمان حفاظت محیط زیست کشور، سازمان شیلات کشور، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور (مادر تخصصی) و سازمان تعزیرات حکومتی به صورت تک ظرفیتی می‌باشند، بنابراین سهمیه ۵ درصد ایثارگران در آگهی استخدامی تفکیک و مشخص شده و داوطلبان مشمول سهمیه مذکور جهت بهره مندی از سهمیه مربوطه، صرفاً می‌بایست شغل محل‌های مشخص شده را انتخاب نمایند در غیر این صورت چنانچه داوطلبان مذکور در سایر مشاغل آزاد با ظرفیت یک نفر شرکت نمایند، انتخاب آن‌ها صرفاً بر اساس نمرات مکتسبه صورت خواهد پذیرفت
۱۰- کسب حد نصاب نمره امتحان مشترک فراگیر برای مشمولین سهمیه ۵ درصد ایثارگران تا سقف سهمیه (۵ درصد) الزامی نمی‌باشد
۱۱ – استخدام مازاد بر سهمیه استخدامی (۲۵ درصد و ۵ درصد) ایثارگران در صورت کسب حد نصاب از طریق رقابت با سایر داوطلبان آزاد صورت می‌پذیرد
ب) سهمیه معلولین:
جذب معلولین عادی (با ارائه معرفی نامه از بهزیستی) از محل سهمیه استخدامی (۳ درصد قانون جامع حمایت از معلولان) صرفاً از طریق شرکت در امتحان مشترک فراگیر کسب حدنصاب نمره لازم و رقابت بین کلیه داوطلبان معلول در هر یک از مجوز‌های کلی سازمان اداری و استخدامی کشور به دستگاه اجرایی بر اساس نمره مکتسبه در امتحان مشترک فراگیر و به میزان حداکثر دو برابر ظرفیت جهت معرفی در مصاحبه استخدامی و با رعایت ساز و کار‌های زیر صورت می‌پذیرد
۱ – معلول مشمول سهمیه ۳ درصد جهت استفاده از سهمیه اختصاص یافته خود باید در زمان انتخاب شغل محل، (از بین شغل محل‌های سهمیه آزاد) شغل محل‌های را انتخاب نمایند که تعداد مورد نیاز (ظرفیت) آن شغل محل‌ها بیشتر از یک نفر باشد. در مشاغل با یک نفر ظرفیت، سهمیه مذکور لحاظ نشده و انتخاب افراد صرفاً بر اساس نمرات مکتسبه صورت خواهد پذیرفت. بدیهی است انتخاب افراد برتر جهت استفاده از سهمیه یاد شده از طریق رقابت بین جامعه معلولین صورت خواهد پذیرفت سهمیه مذکور قابل تخصیص به سایر داوطلبان بوده و در صورت عدم تکمیل، باقیمانده ظرفیت آن سهمیه محفوظ خواهد ماند.
تبصره: توجه به اینکه شغل محل‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، سازمان حفاظت محیط زیست کشور، سازمان شیلات کشور، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور (مادر تخصصی) و سازمان تعزیرات حکومتی به صورت تک ظرفیتی می‌باشند، بنابراین سهمیه ۳ درصد معلولین در آگهی استخدامی تفکیک و مشخص شده و داوطلبان مشمول سهمیه مذکور جهت بهره مندی از سهمیه مربوطه، صرفاً می‌بایست شغل محل‌های مشخص شده را انتخاب نمایند در غیر این صورت چنانچه داوطلبان مذکور در سایر مشاغل آزاد با ظرفیت یک نفر شرکت نمایند، انتخاب آنان صرفاً بر اساس نمرات مکتسبه صورت خواهد پذیرفت
۲ – معلولین باید توانایی لازم برای انجام کاری که جهت آن استخدام میشوند را داشته باشند
۳ – بر اساس ماده (۵) آیین نامه شماره۴۴۱۷۸/۸۸۳۸۴ مورخ ۱۳۸۹/۰۴/۲۲ وزیران عضو کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک، استخدام معلولان به شرط آنکه دل به تشخیص سازمان بهزیستی کشور، معلولیت آنان که مانع از ماموریت کاری آن‌ها نباشد، بلامانع می‌باشد
سایر امتیازات
براساس مصوبه شماره ۲۰۰/۱۳۷۳۶ مورخ ۱۳۹۰/۰۶/۱۴ شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ۱۰ درصد به امتیار مکتسبه حافظان قران دارای درجات (۱تا ۳) برای حافظسن درشغل کارشناس امور فرهنگی، معمول خواهد گردید. ضمنا در این آزمون شغل

برنامه زمان‌بندی امتحان:

۱. ثبت‌نام: از تاریخ یکشنبه ۳۰ دی‌ماه ۱۳۹۷ تا پایان روز سه شنبه ۹ بهمن‌ماه ۱۳۹۷ (این زمان به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد)
۲. ویرایش اطلاعات: از تاریخ یکشنبه ۳۰ دی‌ماه ۱۳۹۷ تا پایان روز سه شنبه ۹ بهمن‌ماه ۱۳۹۷،
۳. دریافت کارت ورود به جلسه: از تاریخ دوشنبه ۱۳ اسفندماه ۱۳۹۷،
۴. برگزاری آزمون: روز جمعه ۱۷ اسفندماه

ارسال نظرات
صفحه نخست