علیرضا عباسپور راد از جمله دانشمندانی است که در این گروه فعالیت میکند. این ماده مانند کره سفت نیست و کمی آبکی است اما کالری کمتری دارد و طعم و ظاهر آن کاملا متفاوت از کرههای معمولی است.
«علیرضا عباسپور راد» پژوهشگر ارشد این پروژه درباره مختصات این محصول توضیح داد: با توجه به اینکه آب پایه اصلی این محصول است میتوان با تنظیم مواد معدنی آن طعم و خاصیتهای متفاوتی در آن ایجاد کنیم.
ما میتوانیم پروتئین شیر یا پروتئین گیاهی را اضافه کنیم و از آنجا که آب مانند حامل عمل میکند، میتوانیم مواد معدنیاش را تنظیم کنیم و سپس به آن ویتامین یا طعمها را اضافه کنیم. اساساً، ما چیزی ایجاد کردهایم که در عین حال که همانند کره معمولی است اما چربی کمتری دارد و سالمتر است و فرمولاسیون آن نیز کاملاً متفاوت از کره معمولی است.