به گزارش بسنا و به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر مجتبی صدیقی اظهار داشت: از دهه سوم مهر ماه کلیه دانشجویان دانشگاههای دولتی، غیرانتفاعی و پژوهشگاههای تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، همچنین دانشگاههای، پیام نور و فرهنگیان که متقاضی ثبت نام در بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه میتوانند با مراجعه به سایت www.portal.saorg.ir نسبت به ثبت نام در این جشنواره اقدام نمایند.
وی افزود: جشنواره سال ۱۳۹۸، بیست و هشتمین دوره رقابت میان متقاضیان این جشنواره است و براساس زمانبندیهای پیشبینی شده در هفته سوم مهرماه آغاز و در پایان همین سال با برگزاری مراسم تجلیل به پایان میرسد.
دکتر صدیقی گفت: همانند سالهای گذشته کلیه مراحل ثبت نام و مرحله داوری دانشگاهی و داوری مرحله کشوری در سامانه الکترونیکی انجام میپذیرد و فرآیند داوری جشنواره دانشجوی نمونه در دو مرحله دانشگاهی و کشوری صورت میگیرد.
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: در مرحله نخست انتخاب دانشجویان نمونه، دانشجویان متقاضی در سطح دانشگاه به رقابت میپردازند و آن دسته از دانشجویانی که برترین امتیازات را بر اساس آییننامه و صرف نظر از حد نصابهای آن کسب نمودهاند به عنوان برگزیدگان دانشگاهی مورد تقدیر دانشگاه قرار میگیرند و آن تعداد از متقاضیان که شرایط معرفی به مرحله دوم را کسب نمودهاند به دبیرخانه مرکزی معرفی میشوند.
وی افزود: مرحله دوم جشنواره دانشجوی نمونه در سطح دانشگاه های تابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پنج گروه علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و دامپزشکی، هنر در مقاطع مختلف انجام میشود که پس از ارزیابی داوران کشوری در نهایت دانشجویان نمونه کشوری انتخاب و معرفی میشوند.
دکتر صدیقی اظهار داشت: در سال ۹۷ ثبت درخواست دانشجویان دانشگاههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سامانههای مجزا صورت پذیرفت و کلیه متقاضیان در وزارت علوم درخواست خود را در سامانه سجاد در بخش د انشجوی نمونه تکمیل نمودند که در نهایت پس از طی مراحل دانشگاهی و کشوری ۲۷ نفر بعنوان برگزیدگان مرحله کشوری با حضور معاون اول ریاست جمهوری مورد تقدیر قرار گرفتند.
وی افزود: یکی از اقدامات صورت گرفته در خصوص جشنواره دانشجوی نمونه این است که در سال گذشته بعد از اتمام جشنواره و برگزاری مراسم طی هماهنگیهای صورت گرفته با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آسیبشناسی جشنواره طی شش دوره گذشته (از سال ۹۲ الی ۹۷) و با توجه به بررسیهای صورت گرفته، شورای سیاستگذاری جشنواره به این نتیجه رسید که برخی اصلاحات در آییننامه الزامی است و به همین دلیل تیم تحقیقاتی در این راستا تشکیل شد و آیین نامه و شیوهنامه مورد بررسی و اصلاحات قرار گرفت و هم اکنون آییننامه با امضای دو وزارت به کلیه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دولتی و غیر دولتی ابلاغ شده است.
رئیس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: متقاضیان در سال جدید میبایستی علاوه بر بخشهای آموزش، پژوهش و فرهنگی در بخش فناوری نیز خود را مورد ارزیابی قرار دهند و یکی از مهمترین تغییرات آئیننامه اضافه شدن این بخش و تغییرات در نمرات افزوده است؛ همچنین توجه به سنوات تحصیلی جهت شرکت در رقابت از شروط آییننامه جدید است و برخی تغییرات فرعی نیز صورت گرفته است.
گفتنی است شیوهنامه جشنواره نیز تغییراتی به دنبال داشته است که لازم است کلیه متقاضیان در جشنواره سال ۹۸ ضمن مطالعه دقیق آئین نامه و شیوهنامه جدید نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه سجاد به آدرس www.portal.saorg.ir در تاریخ ذکر شده اقدام نمایند.