به گزارش پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا(بسنا)، حجت الاسلام والمسلمين فراهاني، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان همدان، در ویژه برنامه آغاز امامت حضرت مهدی، ولادت پیامبر و امام صادق(ع) كه با تلاش بسيج دانشجويي و هيات دانشگاه بوعلی سینا، در نمازخانه دانشکده هنر معماری برگزار شد، گفت: پیامبر گرامی اسلام، الگوی جاودان مسلمانان در همه عرصههای فردی، اجتماعی، اخلاقی، دینی و سیاسی است و خداوند ایشان را فرستاد تا الگوی سیر الی الله باشند.
وی افزود: پیامبر اکرم(ص) در همه زمینهها، بهترین الگو برای مومنان است؛ عبادت و بندگی خداوند، اخلاص و توجه به خدا، استقامت و شکیبایی در برابر مشکلات، حسن خلق و رابطه نیکو با همگان، مدیریت و رهبری صحیح جامعه و دیگر شئون فردی و اجتماعی آن حضرت، هرکدام میتواند الگو و سرمشقی برای همه مسلمین باشد.
فراهانی اظهار داشت: قرآن کریم، بعثت آن حضرت را نعمتی بسیار بزرگ برای مومنان دانسته است، آن حضرت را الگوی تمامنمای حق معرفی کرده و مومنان را به تماشای سیره ملکوتی حضرت و اقتدای کامل به او فرامیخواند.
وی با ذکر آیه ۱۵۹ آل عمران، بیان کرد: در این آیه، خداوند خطاب به پیامبر میفرماید، به موجب رحمتی که خداوند به تو عنایت کرده بود برای آنان نرم شدی که اگر تندخو و سخت دل بودی، همه از اطرافت پراکنده می شدند.
محسن فراهانی همچنین اضافه کرد: از منظر قرآن، راز پیروزی رسول خدا در مدیریت حکومتی و خانوادگیاش، مهرورزی و عشق به مردم بود و اگر این شیوه کارآمد در مدیریت رسول الله نبود، هرگز توفیق رفع مشکلات و موانع طاقت فرسا را پیدا نمیکرد.
وی در ادامه با بیان اینکه یکی از معیارهای اخلاقی حیاتبخش مکتب اسلام «عشق و محبت» است، عنوان کرد: حب، تنهاوسیله ارتباط هر طالبی به مطلوب خود میباشد و دوست را به سوی محبوب و معشوق خود جذب میکند، تا بدینوسیله نقص خود را کامل نماید.
حجت الاسلام فراهانی با تاکید براینکه تنها اجتماع و جامعه خللناپذیر است که بر مبنای محبت بنا میشود، تشریح کرد: اگر رشته رحمت و محبت از زندگی انسانها بریده شود، نظام زندگی از هم گسسته خواهد شد، چرا که همین رشته محبت موجب میشود که انسانها در حفظ و نگهداری فرزندانشان کوشش کرده و ارتباطات خود را در روابط اجتماعی و فردی حفظ کنند.
معاون دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پایان خاطرنشان کرد: امروزه به دلیل کمرنگشدن مهر و عاطفه در روابط انسانی در کشورهای پیشرفته و صنعتی، فجایع عظیمی رخ میدهد؛ تمدن مادی و حکومت علم و تکنولوژی و پیشرفتهای ظاهری نمیتواند جایگزین مهمترین نیاز انسان که همان اقناع غریزه مهرورزی و محبت است، بشود و انسان بدون عاطفه و رحم و محبت، در آستانه سقوط و هلاک قرار می گیرد.
خبرنگار: یاری
عکس: قلعهبرخورداری