پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۱۸۰۵۷
|
کد خبر: ۵۴۸۴
دکتر محمدعلی زلفی‌گل گفت: برنامه‌ریزی شده است با این حجم واکسیناسیونی که صورت می‌پذیرد، دانشگاه‌ها ابتدا به‌صورت تلفیقی مجازی و حضوری برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مرحله پروپوزال آغاز شود. به‌مرور دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویان کارشناسی نیز اضافه خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۰

به گزارش بسنا و به نقل از وزارت علوم، در شصت و هشتمین نشست سراسری معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشورکه با محوریت هماهنگی جهت شروع سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، دکتر زلفی‌گل با بیان اینکه ما به‌عنوان عضو هیأت‌ علمی باید بدانیم که چه کسانی سر کلاس ما نشسته‌اند، اظهار داشت: همه این عزیزان انسان‌های بزرگی هستند که آینده کشور در دست آن‌ها است؛ بنابراین باید حواسمان جمع باشد که با چه افرادی روبرو هستیم. ما که خادم هستیم و مسئولیت مدیریت دانشگاه‌ها و بخش‌های مختلف را بر عهده داریم و شما در حوزه معاونت دانشجویی باید بدانید که آینده کشور در دستان دانشجویان است.

وی افزود: بخش کوچکی از زمان دانشجویان در دانشگاه‌ها سر کلاس‌های درسی و آموزشی هستند. قسمت عمده در اختیار شما معاونان محترم دانشجویی و همچنین معاون محترم فرهنگی هستند.

وزیر علوم با بیان اینکه شما عزیزان با عشق، علاقه و قلب پاک خود باید برای جغرافیای فراغت فرزندان این کشور برنامه‌ریزی کنید، گفت: باید به دانشجویان در حقیقت به‌مثابه فرزندان و خواهر و برادر خودمان نگاه کنیم. نوع نگاه ما و خدمات‌رسانی به آن‌ها باید این گونه باشد. ما باید برای این جغرافیا برنامه جدی داشته باشیم. دانشجویان در هفته تعداد محدودی برنامه‌های آموزشی دارند و لازم است برای خانواده‌ها و دانشجویان برنامه‌های فوق‌برنامه داشته باشیم.

دکتر زلفی گل در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به حضور قریب به ۸ ساله رئیس سابق سازمان امور دانشجویان و ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های وی، به تفکیک معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی اشاره کرد و گفت: این تفکیک به دلیل حجم گسترده کاری معاونت‌ها در دانشگاه‌ها بود و دلیل بر این نیست که معاونت‌های دانشجویی و معاونت‌های فرهنگی با هم هماهنگ نباشند. خدمات‌رسانی رفاهی و سایر فعالیت‌های ورزشی، سلف‌سرویس‌ها و خوابگاه‌ها مواردی است که باید مورد توجه ویژه روسای محترم دانشگاه‌ها قرار گیرد. معاونان محترم دانشجویی نیز باید با همکاری اعضای هیئت‌علمی محترم دانشگاه‌ها این وظیفه را انجام دهند.

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های صندوق رفاه دانشجویان گفت: ان‌شاالله تخصیص لازم سال جاری را برای صندوق رفاه دانشجویان بگیریم. در جلسه با مسئولان سازمان برنامه بودجه نیز تلاش خواهیم کرد تا در حد امکان منابع صندوق را تقویت کنیم.

وزیر علوم همچنین از معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها خواست تا از دوران کرونا نهایت بهره‌برداری را برای بازسازی و تعمیر خوابگاه‌های دانشجویی، سالن‌های ورزشی، سلف‌سرویس‌ها ببرند و قسمت عمرانی نیز برای بازسازی و تعمیر کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها فعالیت کنند.

دکتر زلفی‌گل با اشاره به لزوم توجه به سلامت دانشجویان گفت: ما باید سلامت جسمی دانشجویان، تغذیه آن‌ها و مهیا کردن امکانات ورزشی آن‌ها و امکانات رفاهی و فعالیت‌های فوق‌برنامه را مدنظر داشته باشیم.

وی با اشاره به واحد‌های آموزشی و طرح‌های فوق‌برنامه گفت: گرچه واحد‌های آموزشی محدودی داریم، ولی زمان زیادی را در اختیار داریم که می‌توانیم از فعالیت‌های فوق‌برنامه استفاده کنیم و اموری همچون مهارت‌افزایی و انجمن‌های علمی دانشجویی و کارگاه‌های آموزشی را تقویت کنیم.

وزیر علوم در پایان سخنان خود به خدمات مشاوره‌ای دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: بحث مشاوره را نباید فقط به چند جنبه خاص خدمات مشاوره‌ای محدود کنیم. امکان توسعه موارد مشاوره‌ای وجود دارد و باید خدمات مشاوره را در دانشگاه‌ها گسترش دهیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States
۱۸:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
خواهشا دانشگاهها بصورت حضوری باز نکنید دانشجو از همه ی شهرها میان فاجعه آور میشه تصمیم ودرست بگیرید کشتار جمعی میشه مردم فرزندشان رو مگه از سر راه آوردن ازاالان استرس گرفتیم
پارسا سرلک
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
انشاالله که سیستم مجازی پابرجا باسه چون واقعاً خیلی خوب بوده و با رفع ایرادات بهتر هم میشود.
ناشناس
United Arab Emirates
۱۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۰
فقط خواهشا کرونا زیاد نشه دوباره .

اونم بین جوان ها .


برای حضوری شدن نباید عجله شود، کم کم هم زیاد می شود


فعلا که آمار کرونا چشمگیر است.
سینا
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۰
ان شاءالله این ترم هم مجازی بشه
خانم
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۰
اصلا تلفیقی معنا نداره. ی دانشجوی غیر بومی باید تکلیفش معلوم شده بره شهر دیگه یا نه؟ من اگه برم بیشتر از خوابگاه میترسم تا دانشگاه. کلاسهای تحصیلات تکمیلی خلوته و راحت میشه با چندین صندلی فاصله نشست. اما خوابگاه هرچقدرم تلاش کنی آخرش توالت و آشپزخانه و یخچال مشترکه با یه عده که هیچ جوره نمیتونی نحوه زندگی اونهارو کنترل کنی. اگر من برم شهر دانشگاهم و بمونم خوابگاه، دیگه اصلا نیازی ب کلاس مجازی ندارم چرا که اتفاقا سخت هم میشه چون دیگه اونجا اتاق شخصی و آرامش لازم جهت حضور مجازی هم ندارم. پس بهتره کلا حضوری شه. اما با توجه به اینکه هنوز اغلب مردم فقط یک دوز واکسن زدند و همین واکسن هم مصونیت کامل ایجاد نمیکنه، بنظر من بهتره کلاسها ب روش مجازی ادامه پیدا کنند و صرفا رشته هایی که دروس آزمایشگاه دارند هم حتی میتونن از دانشگاه های شهر خودشون ب صورت مهمان بهره ببرند. لطفا کاری نکنید که واکسنهاییم ک می‌زنیم اثرش از بین بره. صبر کنید
صفحه نخست