پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۲۳۶۳
|
کد خبر: ۵۵۶۴
ناصر مطیعی گفت: برای نیمسال اول تحصیلی، حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای وام‌های دانشجویی پیش بینی شده که نسبت به سال تحصیلی قبل ۳۰ درصد افزایش دارد و ترکیب وام‌های دانشجویی در سال تحصیلی جدید تغییری نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰

به گزارش بسنا و به نقل از وزارت علوم، ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و پایداری شرایط شیوع ویروس کرونا، همانند سه ترم گذشته همه دانشجویان به جز آن‌هایی که پایان نامه یا رساله دارند، باید به شیوه مجازی سر کلاس درس حاضر شوند. حتی نودانشجویانِ همه مقاطع تحصیلی دانشگاه‌های کشورهم به صورت غیر حضوری واحدهای درسی را پشت سر می‌گذرانند تا درگیر بیماری کرونا و شیوع آن در میان آحاد جامعه نشوند.

وی اظهار داشت: صندوق رفاه دانشجویان در همین راستا و به منظور همراهی با شرایط دانشجویان، مقدماتی در خصوص پرداخت وام‌های دانشجویی ایجاد می‌کند تا موجب رفع بخشی از دغدغه‌های دانشجویان برای هزینه‌های تحصیلی‌شان در دوران دانشگاه باشد.

مطیعی افزود: این همیاری صندوق رفاه که تا کنون با عنوان وام دانشجویی شناخته شده، مواردی مانند وام شهریه، وام مسکن متاهلی، وام ضروری، وام ویژه دکتری و وام تحصیلی را شامل می شود.

وی با اشاره به نحوه پرداخت وام‌های دانشجویی در نیمسال جدید تحصیلی گفت: برخی شرایط پرداخت وام‌ها تسهیل شده و تلاش ما این است که در کمترین زمان پس از ارسال درخواست، وام‌ها پرداخت شود.

وی اضافه کرد: باید ابتدا دانشجویان ثبت نام‌های آموزشی و انتخاب واحدهایشان را انجام دهند و پس از تشکیل کامل کلاس‌های آموزشی در دانشگاه‌ها، سپس صندوق رفاه بخشنامه بازه زمانی ثبت وام‌های دانشجویی را به دانشگاه‌ها اعلام می‌کند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تاکید کرد: بخشنامه مربوط به وام‌های دانشجویی به موقع ارسال خواهد شد و تصمیم داریم هیچ فهرست وامی از سوی دانشگاه و دانشجویان بی پاسخ نماند و هیچ دانشجوی وام‌گیرنده واجد شرایطی از وام محروم نشود.

وی درباره ارائه وام برای خرید وسایل کمک آموزشی دانشجویان در ترم جدید نیز گفت: یکی از وام‌هایی که به دانشجویان ارائه می‌شود وام ضروری است که یکی از موارد کاربرد آن کمک به دانشجویانی است که در رویدادهای خاص مانند سیل، زلزله، کرونا و موارد دیگر درگیر می‌شوند و می‌توانند از وام موارد خاص و ضروری برای آن استفاده کنند.

مطیعی درباره ظرفیت‌های خوابگاهی برای ترم جدید نیز گفت: در حوزه خوابگاه‌های دانشجویی اگر قرار باشد دانشگاه‌ها حسب تاکید کارشناسان دفتر مشاوره و سلامت و بر اساس پروتکل‌های بهداشتی "هر اتاق یک دانشجو" را در دستور کار خود قرار دهند، معنایش این است که شاید ما بیشتر از ۲۰ تا ۳۰ درصد ظرفیت متعارف و اسمی خوابگاه دانشجویی را نتوانیم در آغاز مهرماه در اختیار داشته باشیم.

وی ادامه داد: این در شرایطی است که قبل از دوره شیوع بیماری کرونا گاهی دانشگاه‌ها به ناچار به دلیل محدودیت‌ها مازاد بر این ظرفیت اسمی، دانشجوی ساکن در خوابگاه‌های دانشجویی داشتند. بر این اساس کسری ظرفیت‌های خوابگاه در صورت برگشت تعداد قابل توجهی از دانشجویان با رعایت فاصله گذاری اجتماعی معضل دیگری خواهد بود که فراروی دانشگاه‌ها قرار دارد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: در این شرایط تنها راه پیش روی دانشگاه‌ها این است که تا زمان عادی سازی کرونا به صورت مرحله بندی دانشجویان را پذیرش کند و یا اینکه از خوابگاه‌های استیجاری برای پوشش کمبود ظرفیت‌های خوابگاهی استفاده کنند، تا پاسخگوی نیازهای دانشجویان خود باشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دانشجو