
به گزارش بسنا، اداره تغذیه مدیریت دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا در حال حاضر دارای دو سلف سرویس فعال شامل سلف سرویس مرکزی با ظرفیت پخت ۵۰۰۰ پرس (هر وعده) و توزیع دو وعده غذایی و سلف سرویس دانشکده هنر و معماری با ظرفیت پخت ۱۲۰۰ پرس (هر وعده) و توزیع دو وعده غذایی در حال فعالیت میباشد.
غذاهای توزیع شده به سه دسته غذای پر هزینه، هزینه متوسط و کم هزینه تقسیم میشود.
هزینههای رزرو غذا بابت هر وعده با توجه به نوع غذا و دوره و وضعیت تحصیلی دانشجو به شرح جدول ذیل میباشد:
لازم به ذکر است غذاهای قابل طبخ در رستورانها، ۴۲ مورد به شرح جدول زیر میباشد:
