پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۱۲۸۶
|
کد خبر: ۶۵۳۲
سردار غلامرضا سلیمانی در دانشگاه بوعلی‌سینا تأکید کرد:

آگاه‌سازی جوانان با جهاد تبیین در جنگ ترکیبی لازم است

آگاه‌سازی جوانان با جهاد تبیین در جنگ ترکیبی لازم است
رئیس سازمان بسیج مستضعفین بر آگاه‌سازی جوانان با جهاد تبیین در جنگ ترکیبی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۰۵ آبان ۱۴۰۱

به گزارش بسنا، سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مجمع بسیج اساتید استان همدان که در دانشگاه بوعلی‌سینا برگزار شد،  گفت: تمدن غرب در حال فروپاشی است که از فقدان گفتگو آن آغاز شده است و با شروع انقلاب اسلامی فروپاشی غرب آغاز شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین اذعان کرد: تنها کشوری که توانسته از تجاوزات از سال ۵۷ در امان باشد و مبارزه کند ایران است که جدال مشخص و روشنی بین ایران و نظام سلطه وجود دارد.

وی افزود: یک‌طرف معادله پیروزی‌های مکرر ملت ایران در نبرد‌های نابرابر بوده است، آمریکایی‌ها هیچ پیروزی نداشته است و دستاوردی کسب نکردند.

سردار سلیمانی اضافه کرد: با تمسک به جهاد تبیین در دوران جنگ ترکیبی باید جوانان را آگاه کرد و پشت پرده‌ها را بیان کرد، جهاد امید آفرینی، جهاد تبیین و جهاد خدمت‌رسانی باید در کشور ایجاد شود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان گفت: صلابت امنیتی نظام کاملا مشهود است و ملت بزرگ ایران به عنوان ملتی تاریخی که صاحب تمدن و تاریخ شکوهمند و با عظمتی است و کنشگری فعالانه و موثری دارد، روز به روز بر دامنه‌های پیشرفت آن افزوده خواهد شد.

صفحه نخست