پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۴۰۴
|
کد خبر: ۶۸۴۹
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اختتامیه پنجاهمین اجلاس رؤسای دانشکده‌های کشاورزی سراسر کشور:

دانش و فناوری کشاورزی بنیان سلامت جسمی و رشد اقتصادی جامعه است

دکتر محمدعلی زلفی‌گل با تأکید بر اولویت‌قراردادن مرجعیت علمی دانشگاه، اساتید را به بین‌المللی‌شدن مجلات علمی پژوهشی ترغیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۱

به گزارش بسنا، دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در اختتامیه پنجاهمین اجلاس رؤسای دانشکده‌های کشاورزی سراسر کشورکه به میزبانی دانشگاه بوعلی‌سینا برگزار شد، اظهار داشت: از ظرفیت شورای عالی عتف برای عملی‌کردن ایده‌ها و دیدگاه‌های صاحب‌نظران کشاورزی می‌توان استفاده کرد، که این مهم با همّت اساتید مسؤولین این حوزه امکان‌پذیر است.

وی خاطرنشان کرد: اولویت‌قراردادن مرجعیت علمی دانشگاه یک ضرورت است، ما نباید دانشگاه را دوقطبی کنیم، در دانشگاه باید هم به تولید علم توجه شود و هم به مصرف علم؛ در واقع دوگانه‌های قابل جمع را باید کنار هم ببینیم و به آن‌ها بپردازیم.

دکتر زلفی‌گل همچنین عنوان کرد: هر مجله علمی که تحت حمایت ISI و SCOPUS باشد، با حمایت ویژه مجموعه وزارت علوم همراه خواهد بود، لذا باید مجلات علمی را به سمت بین‌المللی‌شدن پیش ببریم.

وی اضافه کرد: اگر مجلات بین‌المللی باشند، هم تولیدات علمی کشور در مجامع جهانی مطرح شده و نمایه می‌شود و هم اساتید دانشگاه‌های مختلف دنیا به همکاری با اساتید داخل کشور تمایل بیشتری پیدا می‌کنند.

وزیر علوم در ادامه با بیان اینکه مهارت‌محور‌کردن آموزش دانشجویان تنها در حیطه اختیارات وزارت علوم نیست و عزمی فرابخشی می‌خواهد، گفت: در این زمینه پیگیر تصویب قانونی هستیم، که منافعِ صنایع را به جذب کارورزی دانشجویان گره بزنیم. برای صنایع و حوزه کشاورزی امتیازاتی قائل شویم که از حضور دانشجویان در آنجا، هم دانشگاه به لحاظ مهارتی منتفع شود و هم صنایع و کشاورزان از علمِ دانشگاه بهره‌مند گردند.

وی همچنین تبیین کرد: موضوع سلامت صرفا به مجموعه وزارت بهداشت ختم نمی‌شود، حوزه‌های مختلف علوم از جمله علم کشاورزی به طور مستقیم در سلامت مردم دخیل هستند.

محمدعلی زلفی‌گل افزود: دانشمندان حوزه کشاورزی در تحقیقات خود باید به صحّت تغذیه جامعه توجه داشته باشند، چراکه دانش و فناوری کشاورزی بنیان سلامت جسمی و رشد اقتصادی جامعه است.

وی تأکید کرد: واردکردن رشته‌های فرادانشکده‌ای به صورت بین‌رشته‌ای، می‌تواند به پیشبرد اهداف علمی و رفع بعضی از خلأ‌های آموزشی و پژوهشی در دانشگاه‌ها کمک کند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پایان گفت: در شورای علی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم پیگیر ساماندهی مراکز و پژوهشکده‌های کشاورزی در سازمان‌ها و ادارات دولتی هستیم، تا هم پژوهش‌های بخش کشاورزی سامان بیشتری بگیرد و هم بخشی از اشتغال دانش‌آموختگان کشاورزی مرتفع شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه نخست