پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۱۷۱۹
|
کد خبر: ۷۳۵۳
در چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر؛

دانشجوی دانشگاه خوارزمی قهرمان شنای ۵۰ متر قورباغه شد

دانشجوی دانشگاه خوارزمی قهرمان شنای ۵۰ متر قورباغه شد
دانشجوی دانشگاه خوارزمی مقام اول شنای ۵۰ متر قورباغه را در چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، از آن خود کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

به گزارش کمیته اطلاع‌رسانی چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، سیدحسن بابایی از دانشگاه خوارزمی با ثبت رکورد ۳۵ ثانیه و ۱۷ صدم ثانیه، قهرمان مسابقات ۵۰ متر قورباغه در این دوره از المپیاد شد.

علیرضا دباح از دانشگاه تهران با رکورد ۳۶ ثانیه و ۶۱ صدم ثانیه به مقام دوم رسید و امیررضا احمدی هادی از دانشگاه محقق اردبیلی با ثبت رکورد ۳۶ ثانیه و ۹۷ صدم ثانیه در جایگاه سوم قرار گرفت.

گفتنی است؛ چهارمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر کشور با شعار "رفاقت در میدان، رقابت در ایثار" از دهم تا ۲۶ مردادماه در ۹ رشته ورزشی در دانشگاه بوعلی‌سینا در حال برگزاری است.

ورزشی