پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۷۹۶
|
کد خبر: ۸۲۴۷
رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا، در مراسم گرامیداشت روز دانشجو:

باید رویکرد‌های سنتی مدیریت دانشگاه‌ها را کنار بگذاریم

دکتر غلامحسین مجذوبی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو با تأکید بر اهمیت نشاط دانشجویان، از لزوم کنار گذاشتن روش‌های سنتی مدیریت در دانشگاه‌ها سخن گفت. وی همچنین با اشاره به مشکلات دانشجویان در حوزه‌های رفاهی و آموزشی، خواستار مدرن‌سازی ساختار‌های دانشگاهی و توجه ویژه به شأن و منزلت دانشجویان شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۱۹ آذر ۱۴۰۳

به گزارش بسنا، رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا در مراسم گرامیداشت روز دانشجو تأکید کرد: نشاط، شأن و منزلت دانشجویان باید در اولویت برنامه‌های دانشگاه قرار گیرد.

وی با اشاره به مشکلات دانشجویان در حوزه‌های رفاهی و آموزشی، از آغاز اقدامات عملی برای حل مسائل خبر داد و بر لزوم مدرن‌سازی مدیریت دانشگاه‌ها تأکید کرد.

غلامحسین مجذوبی، در دومین روز کاری خود، در مراسم روز دانشجو به بیان برنامه‌ها و اولویت‌های خود پرداخت. او با گرامیداشت یاد شهدای ۱۶ آذر، اظهار کرد: «شهدای راه وطن با نثار خون خود، راه مبارزه با ظلم و استبداد را روشن کردند. روحشان شاد و یادشان گرامی باد.»

نشاط دانشگاه، نیاز اساسی دانشجویان

مجذوبی با تأکید بر اهمیت نشاط دانشجویان گفت: «تصور نکنید اگر موسیقی و کنسرت را از دانشگاه حذف کنید، دانشجویان به جای آن به عبادت می‌روند. نشاط دانشجویان از نیاز‌های اساسی دانشگاه است که باید به آن توجه شود.»

وی همچنین از تجربه خود در بازدید از دانشگاه NTU سنگاپور سخن گفت و افزود: «در این دانشگاه، دانشجویان و اساتید از امکانات و اعتماد کافی برخوردار بودند. ما نیز باید رویکرد‌های سنتی را کنار گذاشته و به سمت مدرن‌سازی دانشگاه‌ها حرکت کنیم.»

بازدید از خوابگاه‌ها و شنیدن مشکلات دانشجویان

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا در نخستین روز کاری خود به همراه استاندار همدان، از خوابگاه‌های دانشجویی بازدید کرد. وی در این بازدید، از نزدیک با مشکلات دانشجویان آشنا شد. وی  با اشاره به برخی مسائل مطرح‌شده از سوی دانشجویان گفت: «یکی از دانشجویان دختر به ما گفت که درِ پشتی خوابگاه بسته شده و این موضوع باعث افزایش هزینه‌های رفت‌وآمدشان شده است. بلافاصله از رئیس حراست خواستم این مشکل را حل کند. برخی دیگر نیز به موضوع سنوات اضافی به دلیل خرابی دستگاه‌ها یا تأخیر آزمایش‌ها اشاره کردند. با معاون آموزشی صحبت کردم تا برای دانشجویانی که در این زمینه تقصیری ندارند، هزینه‌ای دریافت نشود.»

لزوم سرمایه‌گذاری در پژوهش و توسعه دانشگاه‌ها

مجذوبی در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت پژوهش اشاره کرد و گفت: «در هفته پژوهش، از پژوهشگران برتر، از جمله ۲۳ تا ۲۶ دانشجوی برجسته، تقدیر خواهد شد. اما بودجه پژوهش کافی نیست. مبالغ تعیین‌شده برای تقدیر از پژوهشگران حدود ۲.۵ میلیون تومان است که آن را به ۵ میلیون تومان افزایش دادیم. البته اگر اختیار داشتم، این مبلغ را ۲۰۰ میلیون تومان تعیین می‌کردم، چرا که شأن پژوهشگران باید حفظ شود.»

وی با اشاره به نمونه‌هایی نظیر دانشگاه هاروارد افزود: «بودجه سالانه این دانشگاه در سال ۲۰۲۳ حدود ۴ میلیارد دلار بوده که ۴۵ درصد آن از کمک‌های مردمی تأمین شده است. این کمک‌ها برای سرمایه‌گذاری در مؤسسات درآمدزا استفاده می‌شود. ما نیز باید به این سمت حرکت کنیم و منابع مالی جدیدی برای دانشگاه فراهم آوریم.»

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا در پایان تأکید کرد: «دانشگاه خانه دانشجویان، اساتید و کارکنان است. هیچ‌یک بر دیگری برتری ندارند و همه برای هدفی مشترک تلاش می‌کنند. من معتقدم که شأن و منزلت دانشجو باید حفظ شود و امیدوارم با همکاری همه، دانشگاهی پویا و مدرن بسازیم.»

ارسال نظرات
صفحه نخست