پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۱۷۰۴
|
کد خبر: ۲۷۹۵
محققان برای اولین بار راهی برای استفاده از داروهای ایمنی درمانی علیه لنفومای غیر هوچکین مقاوم به درمان ارائه داده اند که شامل ترکیب این داروها با پیوند سلولی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸

استفاده از ایمنی درمانی و سلول بنیادی برای لنفومای مقاوم به درمان

به گزارش بسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سلول بنیادی، این نوع ایمنی درمانی که آن را بلوک کردن چک پوینت ها (checkpoint blockage) می نامند توانایی سلول های ایمنی موسوم به سلول های T‌ را برای مقابله با سرطان افزایش می دهد و این امر را از طریق برداشتن نوعی اثر پوششی (Cloaking effect) که تومورها از آن برای مخفی شدن در برابر سلول های T ‌استفاده می کنند، انجام می دهد.

متاسفانه این رویکرد در مورد لنفوماهای غیر هوچکین موثر نیست. با این حال در مطالعه صورت گرفته بوسیله محققان مونت سینای، آن ها نشان داده اند که ترکیب این ایمنی درمانی با پیوند سلول های بنیادی طی فرایندی که محققان آن را immunotransplant نامیده اند موجب می شود که توانایی سلول های T برای کشتن سلول های سرطانی تا ۱۰ برابر افزایش یابد و این امر می تواند در مورد لنفومای غیر هوچکین و به طور ویژه برای ملانوما و سرطان ریه بسیار موثر باشد.

سلول های بنیادی پیوندی فضای مناسبی را برای سلول های ایمنی تزریق شده فراهم می آورند تا تکثیر شده و سیستم ایمنی اصلی بیمار را جایگزین کنند. این سلول های T تکثیر شده و یک سیستم ایمنی را می سازند که فعال شده و اثرات ضد سرطانی قوی تری را بوجود می آورند.

محققان مونت سینای برای اولین بار راهی برای استفاده از داروهای ایمنی درمانی علیه لنفومای غیر هوچکین مقاوم به درمان ارائه داده اند که شامل ترکیب این داروها با پیوند سلولی است و به عقیده محققان می تواند موفقیت این داروها را در مورد سرطان هایی مانند ملانوما و ریه به طور قابل توجهی افزایش دهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
علم و فناوری