به گزارش خبرنگار بسنا، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلیسینا قصد دارد با توجه به شرایط کنونی کشور (شیوع بیماری کرونا) و تعطیلی کلاسهای حضوری دانشگاه و به جهت غنیسازی اوقات فراغت دانشجویان ارجمند و ارتقاء نشاط و سلامت فرهنگی و اجتماعی با استفاده از فضای مجازی، جشنواره " کرونا فرصتی برای همدلی " را برگزار نماید.
این مسابقه صرفا از طریق بستر اینترنت انجام خواهد شد و لازم است آثار تولیدی طبق دستورالعمل بارگزاری شود؛ همچنین ضروری است محتوای آثار، با موضوع جشنواره (کرونا، فرصتی برای همدلی) مرتبط باشد.
تیم داوران جشنواره از بین اساتید مبرز دانشگاهی و صاحب نظران و هنرمندان برجسته کشور توسط دبیرخانه انتخاب خواهند شد.
شرایط شرکت در جشنواره
الف: شرایط و ضوابط عمومی:
متقاضی شرکت در جشنواره باید دانشجو (و یا از اساتید و کارکنان) دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دانشگاه های استان همدان باشند (حداقل تا پایان نیمسال دوم تحصیلی۹۸-۹۹) و باید فرم تقاضای شرکت در جشنواره را از طریق پست الکترونیکی جشنواره به آدرس جشنواره تا تاریخ اعلام شده ارسال نماید.
هر متقاضی شرکت در هر یک از بخشهای جشنواره، می تواند حداکثر سه اثر به جشنواره ارسال نماید.
ارائه کار مشترک در صورتی که نویسنده اصلی دانشجو باشد، بلامانع است.
پس از بررسی متون اولیه (چکیده) توسط هیات داوران، برگزیدگان اعلام شده از طریق سایت جشنواره می توانند حداکثر تا تاریخ اعلام شده، متن کامل اثر خود را ارسال نمایند.
بخشهای جشنواره:
این جشنواره در چهار بخش کلی و نه زیر مجموعه برگزار می شود:
۱- بخش ادبی که شامل نگارش خاطرات و دلنوشته ها و بخش داستانکهای کرونائی است.
۲- بخش شعر و موسیقی که شامل شعرهای با مضامین کرونا فرصتی برای همدلی در قالب آزاد و بخش دابسمش (لب خوانی آهنگ) است که در دابسمش، دو آهنگ ملی که فایلها و متن آن در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.
۳- بخش هنری که شامل چهار قسمت زیر با محوریت فرهنگ و مضامین "کرونا فرصتی برای همدلی" میباشد:
الف- تصویر سازی و پوستر: پوستر می بایست با پسوند jpg و دراندازه A۳ با کیفیت حداقل ۱۵۰dpi ارسال گردد.
ب- عکاسی (در زمینههای شکوه ملی، تلاش کادر درمانی، تغییر نمای شهری بعد از کرونا و گند زدائی معابر)
ج- کاریکاتور: شامل تولید کاریکاتور با مضامین فرهنگ عمومی در مواجهه با کرونا و انتخاب و ارسال کاریکاتور های تولید شده در فضای مجازی از کل دنیا میباشد.
د- نقاشی کودکانه: این قسمت ویژه خانواده اساتید و کارکنان (کودکان ۳ الی ۱۲ سال ) میباشد.
۴- بخش کتابخوانی که شامل انتخاب ۴ عنوان کتاب و برگزاری مسابقه از آن به صورت برخط (آنلاین) است که کتابها به شرح زیر هستند:
الف- کتاب «آب هرگز نمیمیرد»؛ این کتاب زندگی نامه سردار شهید حاج میرزا احمد سلگی می باشد. لازم بذکر است که این کتاب تقدیر شده توسط مقام معظم رهبری است.
ب- کتاب «خط مقدم»؛ این کتاب روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم است.
ج- کتاب «استاد عشق»؛ این کتاب نگاهی به زندگی و تلاشهای پروفسور محمود حسابی، پدر علم فیزیک و مهندسی نوین ایران است.
د- کتاب «جوان انتخاب بزرگ» که شرکت در این بخش صرفا ویژه دانشجویان است.
تاریخهای مهم جشنواره
زمان ثبت نام و اعلام آمادگی و ارسال آثار ۱۰ اردیبهشت ۹۹ لغایت ۱۰ خرداد ۹۹ و زمان داوری آثار رسیده ۱۵ خرداد ۹۹ است؛ همچنین زمان اعلام نتایج نهایی و اختتامیه آنلاین ۲۰ خرداد ۹۹ میباشد.
پلهای ارتباطی با دبیرخانه جشنواره
آدرس سایت جهت ثبتنام farhangi.basu.ac.ir/corona است. همچنین علاقمندان میتوانند با شماره تلفن داخلی دانشگاه ۳۸۳۸۱۶۰۱ - ۰۸۱ داخلی ۳۴۷ و ۳۴۹ ویا شماره فاکس معاونت ۳۸۳۸۰۹۴۴-۰۸۱ با دبیرخانه جشنواره در ارتباط باشند.
خبرنگار: میرزایی