پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۴۱۲۹
|
کد خبر: ۵۵۴۷
توسط معاون آموزشی وزیر علوم؛

شروط بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها تشریح شد

دکتر خاکی صدیق گفت: اعلام تاریخ آموزش حضوری دانشجویان از ۱۵مهرماه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ۱۵ آبان ماه برای دانشجویان کارشناسی به منزله الزام آموزش حضوری نیست، بلکه دانشگاه‌ها ازاین تاریخ می‌توانند در جهت بازگشایی برنامه‌ریزی کنند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۰۵ - ۲۰ مهر ۱۴۰۰
به گزارش بسنا و به نقل از ایسنا، دکتر علی خاکی صدیق ضمن بیان این مطلب در خصوص تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا به منظور آغاز آموزش حضوری دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی از ۱۵ مهرماه و دانشجویان کارشناسی از ۱۵ آبان ماه اظهار کرد: ستاد ملی مقابله با کرونا مصوبه‌ای ابلاغ کرد که در آن تاکید شده است دانشگاه‌ها می‌توانند آموزش حضوری خود را آغاز کنند و به دلیل این که مصوبات این ستاد قانونی است بنابراین ملزم به عملی کردن آن هستیم.

معاون آموزشی وزیر علوم خاطرنشان کرد: وزارت علوم باید پس از ابلاغ این مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا سازوکار‌های اجرای این مصوبه که لازم الاجرا و قانونی است را ابلاغ نماید.

خاکی صدیق اعلام کرد: به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تاکید کردیم باید از ۱۵ آبان ماه برنامه‌های خود را برای شروع حضوری کلاس‌ها انجام بدهند، اما اینگونه نیست که تمام دانشگاه‌ها ملزم به آموزش حضوری از ۱۵ آبان ماه باشند؛ صرفا دانشگاه‌هایی که می‌توانند پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند باید سازوکار‌های آموزش حضوری خود را اعلام کنند.

وی اظهار کرد: آموزش حضوری دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی براساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا باید از ۱۵ مهرماه آغاز می‌شد و دانشجویان کارشناسی نیز از ۱۵ آبان ماه براساس تصمیم دانشگاه‌ها می‌توانند آموزش حضوری خود را آغاز کنند، البته این تاریخ‌ها به معنی آغاز حضوری آموزش نیست بلکه دانشگاه‌ها می‌توانند از این تاریخ برنامه ریزی‌های خود را در راستای مصوبه ستاد اجرایی کنند.

معاون آموزشی وزیر علوم اظهار کرد: بازگشایی حضوری آموزش در دانشگاه‌ها به صورت مشروط است و دانشگاه‌هایی که بتوانند سازوکار‌های این شیوه آموزش و پروتکل‌های بهداشتی را اجرایی کنند باید این مصوبه را اجرایی نمایند و تمامی دانشگاه‌ها نمی‌توانند به دلیل مسائل لازم جهت هماهنگی خوابگاه‌ها و ... آموزش حضوری خود را آغاز کنند.

وی تاکید کرد: تا موقعی که دانشجویان دو دوز از واکسن کرونا را نزده باشند، حضورشان در دانشگاه‌ها مشروط است و تزریق دو دوز واکسن برای حضور در دانشگاه‌ها اجباری است و دانشجویانی که واکسن نزنند نمی‌توانند به صورت حضوری در محیط دانشگاه حاضر شوند.

معاون آموزشی وزیر علوم در پایان خاطرنشان کرد: به منظور واکسیناسیون دانشجویان برای از سرگیری آموزش حضوری نامه‌ای از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا داده شده است که براساس آن دانشجویان و اساتید برای حضور در کلاس‌های آموزشی باید حتما کارت تزریق دو دوز واکسن را داشته باشند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
دانشجو
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
باسلام.
حتی اگر دو دوز واکسن هم دریافت بشه .باز هم رعایت بهداشت برای این حجم از دانشجویان غیر ممکنه با وجود سرویس بهداشتی و آشپزخانه مشترک!!
خصوصا در مورد دانشگاه بوعلی که نصف بیشتر خوابگاه از بچه های استان همدان پر شده .ولی اگر فقط دانشجویان غیر همدانی بودند جمعیت خیلی قابل کنترل و کمتر بود.با این حجم از جمعیت توی خوابگاه نمیشه بهداشت و فاصله اجتماعی رعایت بشه .وهمونطور هم که می دونید واکسن مصونیت نمیاره و تضمینی وجود نداره که با دو دوز واکسن کرونا نگیریم!!!
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۱
ویروس تازه اولش هست کجای کارید هنوز در خدمتیم
صفحه نخست