
به گزارش بسنا، علیرضا قاسمی فرزاد با بازدید از بنیاد نخبگان استان همدان، در نشستی مشترک با رئیس بنیاد نخبگان، روسای دانشگاهها و پارک علم و فناوری استان افزود: در راستای تولید دانش بنیان، هماهنگی و همراهی روسای دانشگاه و بنیاد و پارک علم و فناوری ضروری است.
وی اظهارداشت: برای بهره گیری از علم در راستای تولید دانش بنیان، به دنبال وصل کردن بنیاد نخبگان استان به دانشگاهها و نخبگان استان به پارک علم و فناوری هستیم.
استاندار همدان با اشاره به اینکه باید علم نخبگان برای تولید و عمل و به دنبال آن افزایش بهرهوری به کار گرفته شود، تصریح کرد: دولت سیزدهم از نخبگانی که خلق ثروت کنند حمایت تام و تمام میکند.
وی ادامه داد: در بنیاد نخبگان استان، علم و دانش به عمل و کالا تبدیل میشود تا بتواند در عرصه جامعه خود را نشان دهد.
استاندار همدان با بیان اینکه بنیاد نخبگان به عنوان یک مرکز و مجموعه هماهنگ کننده بین همه دانشگاهها و پارک علم و فناوری است، افزود: بنیاد نخبگان استان باید افراد نخبه را در دانشگاهها و سطح استان شناسایی و بین آنها و مجموعه پارک علم و فناوری ایجاد ارتباط کند.
وی اظهار داشت: نخبگان میتوانند با حمایت مراکز دانشگاهی و پارک علم و فناوری ایدههای خود را به محصول و سپس تولید دانش بنیان تبدیل کنند.
قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه باید ایدههای نخبگان را در عرصه عمل پیادهسازی کرد، افزود: با استفاده از دانش، باید محصولات را به تولید انبوه برسانیم و سپس به دنبال صادرات آن باشیم.
در ادامه این نشست، دکتر حسین رضوان سرپرست دانشگاه بوعلیسینا تصریح کرد: تعریف نخبگی فراتر از باورهای عام است، زیرا خیلی از نخبگانی که بعدها به عنوان نخبه مطرح شدند، در سنین پایینتر با همان هوش و استعداد مورد توجه کسی نبودند.
وی افزود: ملاک و میزان تشخیص نخبگان صرفا نباید قوانین و نصوص باشد، چراکه ممکن است کسی در ذات خود نخبه باشد، ولی معیارهای موجود او را به عنوان نخبه نپذیرند.
سرپرست دانشگاه بوعلیسینا همچنین خاطرنشان کرد: البته نخبه اگر نخبه باشد، نباید منتظر تشخیص دیگران در نخبگی شود، بلکه خود باید کمر همت بسته و راهش را در حوزه تخصص و علاقه اش هموار کند.