پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا- بسنا

تعداد بازدید: ۵۳۷
|
کد خبر: ۶۸۸۳
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تبیین کرد:

اعتبارات پژوهشی در لایحه بودجه کاهش یافته است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه اعتبارات جاری و پژوهشی دانشگاه‌ها در بودجه ۱۴۰۲ عمدتا کم شده است و جلسه‌ای نیز در این راستا رئیس کمیسیون تلفیق با وزیر علوم و روسای دانشگاه‌ها برگزار کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱

به گزارش بسنا و به نقل از آنا، احمدحسین فلاحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، درمورد کاهش بودجه علمی کشور گفت: آنچه که گلایه‌ها را در رابطه با بودجه آموزشی کشور برانگیخته، بحث بودجه دانشگاه‌ها است که کمتر از توقعات و نیاز‌های دانشگاه‌های کشور است. متاسفانه اعتبارات جاری و پژوهشی دانشگاه‌ها در بودجه ۱۴۰۲ عمدتا کم شده است و جلسه‌ای نیز در این راستا رئیس کمیسیون تلفیق با وزیر علوم و روسای دانشگاه‌ها در هفته گذشته برگزار کرد. 

وی بیان کرد: متاسفانه با وجود اینکه در دوران کرونا دانشگاه‌ها به شکل قابل توجهی میزان خدمات‌دهی به دانشجویان را محدود کرده بودند و هیچ هزینه‌ای در بحث تهیه غذا و خوابگاه‌ها برای دانشگاه‌ها ایجاد نکردند، با این حال به دلیل مدیریت ضعیف مدیران دانشگاه‌ها شاهد افزایش بدهی‌های دانشگاه‌ها بودیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات تاکید کرد: در حال حاضر مسئله تورمی که به بحث تهیه غذای دانشگاه‌ها اضافه شده، چالش جدی برای مدیران ایجاد کرده است. همچنین اخیرا با تکلیف جدیدی که در قانون برای دانشگاه‌ها مبنی بر خوابگاه متاهل‌ها ایجاد شده، وضعیت مالی دانشگاه‌ها را بیش از پیش نگران‌کننده کرده است. 

فلاحی افزود: برخی دانشگاه‌ها مثل پیام نور هم اکنون ۷۰۰ میلیارد کسری بودجه دارند و یا دانشگاه فرهنگیان مشکل جدی در حوزه تأمین خوابگاه دارد. علاوه بر این، کمبود هیئت علمی و پرسنل در بسیاری از دانشگاه‌های کشور وجود دارد. 

وی با بیان اینکه پیشنهاد ما به دولت این بود که احکامی در بودجه گذاشته شود تا مجوز پذیرش دانشجویان خارجی برای پیام نور فراهم شود و درآمدزایی برای آن‌ها داشته باشد، گفت: پیشنهاد دیگر هم این بود که در راستای مصوبه مولدسازی سران قوا، اموال راکد و بلااستفاده پیام نور واگذار شود تا با عواید حاصل از آن بخشی از مشکلات این دانشگاه حل و فصل شود.

ارسال نظرات
دانشگاه